想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: miffymiffy pls help!!!

miffymiffy 寫道:
你係早左定遲左dodo?? 或者卵子小姐同精子先生好想見大家一面, 咪等多陣先囉

遲左law, :-( :-( :-( hope so...
龜媽媽

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你都係遲左1 日dodo, 睇多幾日溫度先啦, 都有機架
龜龜媽媽 寫道:
以下係我既體溫 約39日為一個週期
14/9 day 20 36.5(dodo)
15/9 21 36.3
16/9 22 36.4 上深下淺
17/9 23 36.6 上深下深
18/9 24 36.5 上深下少淺
19/9 25 36.3 上淺
20/9 26 36.5 (dodo)
21/9 27 36.6
22/9 28 36.7
23/9 29 36.7
24/9 30 36.8
25/9 31 36.9
26/9 32 36.8
27/9 33 36.8
28/9 34 37.0
29/9 35 36.8
30/9 36 36.9
麻煩幫我睇睇.

我今日(2號) 已經係第三日有2條線啦.而體溫就係37度.

複式洋房

Now, I'm thinking check tomolo or on 9th!!Do you think can check tomolo or still too early?
龜媽媽

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

其實M 黎之日, 無到都可以check, 但穩鎮D 都係果句" 遲2-7日再驗" :mrgreen:

複式洋房

tomolo use 排卵紙 check again & let you know!!
龜媽媽

複式洋房

HiHi, Miffymiffy

me again ah,use 排卵紙 check again this morning the bottom line is darker than the upper line, today is 5 days continue have 2 lines. Is it if the mc is only appear 2 days only and the colour is quite light??
龜媽媽

瑪瑙宮

咁你好大機會係bingo
仲唔快D買支驗孕棒 / 曼仔 驗

民房

我今晚再寫比你得唔得,唔知你今晚上唔上黎talk,因為体温表在家裡。

複式洋房

會唔會仲係太早呀.而家係14日高溫咋喎.真係擔心食炸糊啦. :-x
龜媽媽

瑪瑙宮

咁你等多7日先, 要小心D呀
龜龜媽媽 寫道:
[quote]

會唔會仲係太早呀.而家係14日高溫咋喎.真係擔心食炸糊啦. :-x [/quote]

複式洋房

有結果再通知你啦咁.thanks.
龜媽媽

民房

唔好意思龜龜媽媽,借你版面一用。希望你成功

miffymiffy
9月12日m
13/9 36.6
14/9 36.5
15/9 36.5
16/9 36.7
17/9 36.7
18/9 36.7
19/9 36.5
20/9 36.5
21/9 36.5
22/9 36.7
23/9 36.5
24/9 36.7
25/9 36.6
26/9 36.5
26/9 36.5
27/9 36.5
28/9 36.6
29/9 36.5
30/9 36.6
1/10 36.7
2/10 36.6
3/10 36.6
4/10 36.7

溫度好平均,係唔係唔正常

瑪瑙宮

Witata,

你溫度真係好平均~ 咁你cycle 係幾多日??? 我想你用有2個位小數既溫度計會較易睇. 你有無每朝一醒唔郁, 同埋要量夠5分鐘 :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

MiffyMIffy,

請問2個小數位嘅探熱針係邊度有得買, 我試過去萬寧搵, 但搵唔到有2位數, 只得1位. 唔該提供地點. 謝謝!

複式洋房

HIHI, have result but must keep in secret.
龜媽媽

大宅

點解呀?我一直keep住等你的result!不過...你要保密..即係...呵呵...恭喜定你先~
龜龜媽媽 寫道:
HIHI, have result but must keep in secret.

瑪瑙宮

有藥房既萬寧/ 屈臣氏有售, 佢地無放係普通貨架上. 另外美康 Meka (希望無記錯) 都有得買. 或者你去藥房問下, 應該都有.
yoyowin 寫道:
MiffyMIffy,

請問2個小數位嘅探熱針係邊度有得買, 我試過去萬寧搵, 但搵唔到有2位數, 只得1位. 唔該提供地點. 謝謝!

瑪瑙宮

我會幫你保密的, take care~~
龜龜媽媽 寫道:

大宅

miffymiffy, 講開又講, 我上次幫你買左d仔之後, 之前三天開始,我手痕用d仔排卵紙試下, 都有上深下淺的情況(不過下淺真係好淺), 我平時個cycle係37-39日, 三天前係我第36日..但係我又feel唔到好似有bb咁囉...我又無量開體溫..只有1/10之後的體溫..
1/10 - 36.8
2/10 - 36.9
3/10 - 36.8
4/10 - 36.7
5/10 - 36.7
但我又唔見有好似你咁講下線會越黎越粗及深色...咁即係我就快黎m嗎??

瑪瑙宮

amfy,

無錯 , 同埋你D溫度都開始下降--->但我又唔見有好似你咁講下線會越黎越粗及深色...咁即係我就快黎m嗎??

首頁

尾頁

跳至