夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:c6微信溝女

咁都得

子爵府

回覆 Bo-Bo 的帖子

我有個男仔friend話佢玩微信識女仔係至在"追"個個過程........可能你老公都係覺得新鮮先玩,呢d app玩耐左就會發現好無聊架喇,講來講去都係自我介紹之類....厭左就會唔玩架喇

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆:c6微信溝女

至怕玩到出來見過上左身就麻煩

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

吾系個app ge問題,系人ge問題

大宅

引用:至怕玩到出來見過上左身就麻煩

原帖由 babytwinstar 於 13-05-28 發表
至怕玩到出來見過上左身就麻煩
我相信已經有見面了,所以我好唔開心!

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

回覆:Bo-Bo 的帖子

係本地定內地女子?

子爵府

引用:Quote:原帖由+芷柔+於+13-05-27+發表我老公

原帖由 Bo-Bo 於 13-05-28 發表
點可broke到?
要用佢電話 開 Wechat —>設定 —>我的帳戶 —> 手機號碼 (隨左呢個之外) —>其他個幾項都click 為停用 。
不過呢個係防到人add唔到你老公,防唔到你老公add人架。呢part 真係好睇你老公自己咩心態。
而且我老公冇識人呢個心,所以比佢發現都唔介意,但係你都預計埋如果你老公發現你咁做,會唔會關係惡劣。

子爵府

引用:吾系個app+ge問題,系人ge問題

原帖由 maymay220hk 於 13-05-28 發表

吾系個app ge問題,系人ge問題 ...
認同

子爵府

家下太多交友 APP..男人好易偷食

別墅

想問吓玩微信0既係唔係大部份都係big6??

子爵府

引用:Quote:原帖由+芷柔+於+13-05-27+發表我老公

點可broke到?
呢個設定個到仲有個一般 (你入去睇下點整啦)
同埋留意 朋友—>附近的人 (睇下有冇得 broke)

男爵府

大家有無相處,溝通或性問題?
一定有D 問題出現,距先出軌.

WE CHAT 呢D APPS 拆散好多人

大宅

引用:係本地定內地女子?

原帖由 babytwinstar 於 13-05-28 發表
係本地定內地女子?
大陸

一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

大宅

引用:大家有無相處,溝通或性問題?一定有D+問題出

原帖由 Honey2003 於 13-05-28 發表
大家有無相處,溝通或性問題?
一定有D 問題出現,距先出軌.
十幾年婚姻,意見不合當然有,當囝囝出埋世,更為各事,曹到唔想再曹,很倦了!而家更冷戰了一星期多了,就係為佢微信溝女,完全沒有對話,在街外碰見,尤如陌路人,這還是倆公婆嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小妮子小花 發表於 13-5-28 11:35
想問吓玩微信0既係唔係大部份都係big6??

更系吾系la,幫我修甲個妹都大大聲有玩,重不知幾甘多仔

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Bo-Bo 發表於 13-5-28 12:17
十幾年婚姻,意見不合當然有,當囝囝出埋世,更為各事,曹到唔想再曹,很倦了!而家更冷戰了一星期多了,就 ...
你c6 幾多歲? 為咗 呢個B6 而唔要個家!?
佢究竟想點?

大宅

引用:Quote:Bo-Bo+發表於+13-5-28+12:17+十幾年

原帖由 poohbb_hk 於 13-05-28 發表
你c6 幾多歲? 為咗 呢個B6 而唔要個家!?
佢究竟想點?
我真係唔知佢想點?可能仔出世,家人多意見,曹幾多年就厭,大陸女人夠溫柔呱?同佢談情說愛、免費上床夠正呱?但有無諗起我跟佢十幾年,捱得好辛苦,做埋亞媽,一日二份工更辛苦,尤如人間地獄!佢自己就咩都唔理,包括書教學!

侯爵府

回覆 Bo-Bo 的帖子

b6只係同佢玩樂梗係好架

伯爵府

引用:Quote:原帖由+poohbb_hk+於+13-05-28+發表

我真係唔知佢想點?可能仔出世,家人多意見,曹幾多年就厭,大陸女人夠溫柔呱?同佢談情說愛、免費上床夠正 ...
女人唔易做!又要keep得好!唉....佢地都唔知冇工人乜都係自己一腳踢嘅慘況,成日埋怨我們唔夠好!喂!同你齋做情人梗係好啦,只係食、玩、買,冇責任㗎!我們生咗仔就變黃面婆、潑婦!人地嘅忠旨係「有金牛、有溫柔咋!」懵佬!

複式洋房

回覆:Bo-Bo 的帖子

是你c6失敗咗,區吾懂得珍惜你.早個幾月我無意間向我c6微信果度看到區叫別的女人寶貝,仲加咗反以前條女,直氣到我喊離婚,但都是爲咗仔才暫時原諒區.我們別爲這些人傷心難過吾值得

首頁

尾頁

跳至