興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 ha8mo 的帖子

可能首部 MOTO 細龜給了我一個好印象 ( 話音靚+接收強+耐用 ) , 所以情有獨鐘 . MOTO 香港沒市場 , 可能是它的外型設計比較保守及其它原因, 但它還是部好機 . 現時用 G Gro 因 mon 大 , 看網頁比較舒服 , 但話音真的有問題 , 不知何解 , 在嘈雜的環境下, 沒法聽清楚對方說話 ( 音量已較最大 ) , 叉電時部機會熱 , 這些問題首次遇到 , 請問各師兄師姐有此問題嗎? razor maxx 昵部想買時已沒行貨了 , 幸好還有 ME865 在用.

大宅

回覆:LG Optimus G Pro 用家分享下

請問如何screen capture?

別墅

回覆 carmenshek 的帖子

左手邊最上那個按鈕可截屏 .

大宅

鎖機鍵與vol+同時按下

大宅

LG 有兩個function我覺得比起S3 好, screen shot 只要襟一個制,之後save就攪掂。s3 掃screen 開初我都覺得比起iphone 同襟兩個制方便,但用用下發覺掃screen時會郁左個畫面!
另外,手寫輸入法s3 要襟setting 轉番出去,成個畫面轉來轉去,但LG手寫輸入法個制已經係打字的畫面度,夠晒方便!
但宜家聽電話而曚時而正常,難攪。

大宅

好想知大家會唔會成日突然無網絡

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

今日自己又出咗部個屏幕真係靚過note2好多:happy但如何截圖呢。?可以教下我嗎?。thx

禁止訪問

大宅

影相超靚
截圖:1)按到下手機左上粒制,會出現Quick memo 畫面,如你想在圖上劃記號寫字也即時可做
2)跟著,個screen右上角按匚磁碟圖案便是save
至於舊電一定用得快架啦!

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:影相超靚截圖:1)按到下手機左上粒制,會出現

原帖由 beargarden 於 13-07-21 發表
影相超靚
截圖:1)按到下手機左上粒制,會出現Quick memo 畫面,如你想在圖上劃記號寫字也即時可做
2)跟著,個s ...
我啫成日截圖都係張黄色紙唔知點搞

男爵府

Thanks your nice sharing.

首頁

尾頁

跳至