跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ◎ 茶聚  ◎

fion

我同我奶奶都 ok 好既..不過有時我都覺得佢幾煩架 !!
不過老人家係咁架啦...就得咪就下佢囉...
你就下佢等佢開心d , 佢又對你好 d ...幾好丫 !!
同埋佢好鍚 bb 架 !!

別墅

遲咗, 可唔可以join埋. 如可以2A1B.

子爵府

aiya, 我尼個月所有weekend都有節目. 下次先join你地啦.

312.

2A係指你會同你hubby去or工人去?

大宅

日期:19 / 11 / 2006(星期日)
時間:13:00
地點:旺角警察會酒樓
地址:(稍後再補充)
節目:午飯、影相 (如有下場,請提議)

報名:
1. 030316 3A 2B
2. Fion 2A 1K 1B
3. 三個白白豬 2A 1B (可能 1A1B)
4. Christypi 3A 1B
5. 312....2A....1B
6. Grace01...2A...1B (可能+2A)如有位多
7. epan ...2a..1b
8. ykbb ... 1A 1B
9. ShaniceBB...1A...1B
10.flam1975...2A...1B

民房

我都想參加2A1B

複式洋房

各位好姊妹,多謝関心大眼仔,佢仍然好揀飲食,mash pototas,egg 王,cheess,yogurt,congee..全不吃.only eat apple sause,sweet pototes,peas.本來我不想他吃can food but no choice.i guess he 16lb only.
AT Singapore,didn't shop alot ,only buy 2 books
18号,是同hb嚟,姐姐day-off.
咋天Elun mok 在HK side take pix,and they come to my apt,we have a good time play wz STARRY.

大宅

312,

咁開心?!明天去邊?我都在你果頭喎!

Fion

我們愛,因為神先愛我們!

民房

可加多1A嗎?(我媽媽也很想參與)

大宅

唔好意思...咁遲覆
2A1B
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

嘩..今次好多人去喎...其實兩張台可以坐幾多個人呢 ?
加埋 bb 會唔會太迫 ?

複式洋房

eiya,

am I late to sign up for this gathering again?

大宅

1圍12人,我已叫左亞花book多一圍,等亞花confirm左先再加人啦!

我唔係擔心座位太迫,但我怕冇位擺bb車,唔該大家儘量摺埋架車仔,或者儘量用揹帶啦!

唔該大家幫手諗諗附近有冇地方可以做下場?

Fion

複式洋房

sorry answer so late.if u nearby my apt call me ma.can come up to my apt.
today maid maid day-off,i work like a dog at home .Didn't on computer till now 1045pm.
4 the tea,do BB have seat?I can carry him on my knee.

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有冇地址呀 !!

子爵府

日期:19 / 11 / 2006(星期日)
時間:13:00
地點:旺角警察會酒樓
地址:(稍後再補充)
節目:午飯、影相 (如有下場,請提議)

報名:
1. 030316 3A 2B
2. Fion 2A 1K 1B
3. 三個白白豬 2A 1B (可能 1A1B)
4. Christypi 3A 1B
5. 312....2A....1B
6. Grace01...2A...1B (可能+2A)如有位多
7. epan ...2a..1b
8. ykbb ... 1A 1B
9. ShaniceBB...1A...1B
10.flam1975...2A...1B
11. icycream...3a..1c...1b

複式洋房

Hello 你地係咪成日都有聚會.我唔係成日上呢個綱.不過我bb係06年3月2日出世架.

大宅

白白豬

係第一個 post 已經有地址,同埋 fion 已經 update 哂 d 人名 !!

zukijoey

我地都可以話成日有聚會既,不過都要睇返 d mami 得唔得閒 join ...你都可以 join 我地架 !!

大宅

我報左名喇!點解個list冇我0既? :-( :-(
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

noddybanana,
請睇我第一頁第一個message

zukijoey,
大家都係想幫bb識多d朋友仔,一齊成長。
如果你有時間,好歡迎你都黎!

Fion

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Grace01 寫道:
白白豬

係第一個 post 已經有地址,同埋 fion 已經 update 哂 d 人名 !!

我係想知<<旺角警察會>>酒樓詳細地址呀 !

首頁

尾頁

跳至