興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆:chingbb 的帖子

有d淺d for k3, 另外一款有分一至六年級,最好是課後有練習,不知道會否被人掃曬未

如果買英文書box set,例如magic school bus,記住先格價,激死我,我買貴了一百蚊

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

引用:係朗文失控了,八蚊本故事書,買了三十一本

原帖由 stkitsune2 於 13-07-19 發表
係朗文失控了,八蚊本故事書,買了三十一本
英文版怪獸大學係metro book shop有七折,應該最平
$8 for 幾多年班小朋友?

別墅

引用:回覆+rackel+的帖子curious+george++幾錢本

原帖由 老B 於 13-07-19 發表
回覆 rackel 的帖子

curious george 幾錢本呀
原價$40,折左$28,有另一間俾我發現$100/4

別墅

引用:回覆+rackel+的帖子Where+did+you+buy+\"100

原帖由 luitaitai 於 13-07-19 發表

Where did you buy "1001 things to spot in the town" and how much?
係3樓,我要返屋企先check 到正確名稱

別墅

引用:請問你果d書係適合幾多歲?

原帖由 mabel0416 於 13-07-19 發表
請問你果d書係適合幾多歲?
我買俾2歲多少少既女女

別墅

引用:Quote:luitaitai+發表於+13-7-19+00:45+回

原帖由 cheung2000 於 13-07-19 發表
I also wanna know where to buy cheap Usborne books. Thanks.
Not really cheap ar!! Only 10% off

別墅

引用:Quote:原帖由+rackel+於+13-07-18+發表中間

原帖由 max00mini 於 13-07-19 發表
中間本Caillou 幾$?
有多款選擇嗎?
佢得1Set,買$120

大宅

叻叻勳章

引用:Quote:原帖由+max00mini+於+13-07-19+發表

原帖由 rackel 於 13-07-19 發表
佢得1Set,買$120
請問邊間?

洋房

推薦《魔幻偵探所》系列,新雅文化事業有限公司出品,7至12歲小朋友最愛,常年暢銷書!

洋房

引用:Quote:原帖由+stkitsune2+於+13-07-19+發表

原帖由 duducat 於 13-07-19 發表
$8 for 幾多年班小朋友?
for K1, P1-P6都有

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

引用:Quote:原帖由+duducat+於+13-07-19+發表$8+

原帖由 stkitsune2 於 13-07-19 發表
for K1, P1-P6都有
Thx

大宅

100蚊4本好抵喎,記唔記得邊個booth are. Thanks

民房

買左套 Mr Men 50本 + Little Miss 36本
超級抵! Mr Men 買左 $888,平時書局要成 $2000 架!
Little Miss 買左 $420 (換購價)

感覺良好

大宅

回覆 stkitsune2 的帖子

magic school bus 邊間最平?

複式洋房

回覆:今日書展大豐收

請問邊個booth有curious George ?thx

別墅

引用:買左套+Mr+Men+50本+++Little+Miss+36本超

原帖由 rchud6956 於 13-07-19 發表
買左套 Mr Men 50本 + Little Miss 36本
超級抵! Mr Men 買左 $888,平時書局要成 $2000 架!
Little Miss ...
請問有冇點讀筆及手冊?

別墅

引用:請問邊個booth有curious+George+?thx +

原帖由 dailingson 於 13-07-20 發表
3C-A38 aromix books company
比較齊但貴少少,另一間$100/4我就唔記得邊到

公爵府

2023年兔年勳章

引用:請問邊個booth有curious+George+?thx +

原帖由 dailingson 於 13-07-20 發表
第二天在Booklodge見到有售,但不知是否最平。

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

stkitsune2 發表於 13-7-19 11:30
係朗文失控了,八蚊本故事書,買了三十一本
英文版怪獸大學係metro book shop有七折,應該最平
請問你那兩本angry birds 書是在哪個booth 購買的? 是stickers book 嗎?

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:今日書展大豐收

首頁

尾頁

跳至