親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Koala_Chu+於+13-08-01+發表

原帖由 nico_tam 於 13-08-01 發表
自助山幾錢一位?

大約$300/位

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:想問吓澳門喜來登酒店同澳門金沙城中心假日

原帖由 TobsterBB 於 13-08-01 發表
想問吓澳門喜來登酒店同澳門金沙城中心假日酒店邊間較為好些? 唔該哂!
我冇住過假日,冇得比較,不過Sheraton上年9月開,我諗新淨d

水晶宮

引用:2大2小買左Sheraton的Package~~~~8月中出~+

原帖由 juliahui 於 13-08-01 發表
2大2小買左Sheraton的Package~~~~8月中出~
請問有冇人住過呢間酒店 ??
最早可以幾點check in及check out ...
我住Sheraton家庭房,當時1:00pm check in,但冇房,要等到4:00pm,我哋出街行,夜晚先返去攞房,check out好似係1:30pm,不過我哋11:30pm走啦!

別墅

咁晏先可以check in!!!!!!
請問附近有咩行????有咩好食?
你是否買package??佢包lunch buffet的,好食嗎???

水晶宮

引用:咁晏先可以check+in!!!!!!請問附近有咩行??

咁晏先可以check in!!!!!!
請問附近有咩行????有咩好食?
你是否買package??佢包lunch buffet的, ...
因為人哋1:30pm check out,執得房嚟都要4-5:00pm。 嗰度好多地方行,又可以通過四季同威尼斯人,好方便。

我船飛同酒店分開book,冇嘢送。 你個lunch buffet在盛宴feast嗎? 我見好多人食,你食完話我聽好唔好食

大宅

Sheraton 最近有個同史力加, 荒失失奇兵 d 動物一齊食既早餐 buffet, 要另外book, 好似250一個人, 但有好多卡通人物出黎同大家影相, 我囝玩得好開心!! 個人認為都值得推介!

水晶宮

引用:Sheraton+最近有個同史力加,+荒失失奇兵+d+

原帖由 alolo 於 13-08-01 發表
Sheraton 最近有個同史力加, 荒失失奇兵 d 動物一齊食既早餐 buffet, 要另外book, 好似250一個人, 但有好多 ...
我冇join,不過好似幾吸引

大宅

回覆 Koala_Chu 的帖子

可以去到先決定, 不過一定要book, 佢有人數限制, 同埋預左唔會食好多野, 因為佢得個半鍾, 又有好多卡通人物走出黎, 我掛住同個囝玩, 影相, 都冇乜食野 (唔關酒店事, 有好多野食, 係我自己冇去拎姐), 仲有, 佢d staff 唔會幫你渣機影大合照, 但可以自己影, 因為酒店有人影相, 不過之後要收錢, 好似海洋公園咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Koala_Chu 發表於 13-8-1 11:45
我冇住過假日,冇得比較,不過Sheraton上年9月開,我諗新淨d

Thanks a lot Koala_Chu. 我見這兩間酒店最近有相似的package推出. 唔知which one is better.

水晶宮

引用:Quote:Koala_Chu+發表於+13-8-1+11:45+我冇

原帖由 TobsterBB 於 13-08-01 發表
Thanks a lot Koala_Chu. 我見這兩間酒店最近有相似的package推出. 唔知which one is better. ...
住兩晚囉 一晚Holiday Inn,一晚Sheraton

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Koala_Chu 發表於 13-8-1 14:06
住兩晚囉 一晚Holiday Inn,一晚Sheraton
嘩, 好貴呀!

大宅

引用:2大2小買左Sheraton的Package~~~~8月中出~+

2大2小買左Sheraton的Package~~~~8月中出~
請問有冇人住過呢間酒店 ??
最早可以幾點check in及check out ...
星期六剛去完,一點到酒店,房未得,叫我地兩點半返去,兩點半返到去,仲未得,最後酒店比咗welcome drink coupon 我地去飲嘢!最後三點幾先有房!late check out 就12:30咋

別墅

回覆 AdrianChowB 的帖子

thanks!!!!!

請問附近野食or餐廳推介?????

別墅

thanks!!!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

引用:回覆+Koala_Chu+的帖子想問呢.+你住BANYAN+

原帖由 estherxx 於 13-08-01 發表

想問呢. 你住BANYAN TREE 去游水有冇限住幾多人入架?
我哋7個大人,3個細路去人造沙灘,冇管制人數,只問房間no.,我哋總共10個人book咗兩間房

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

我下星期一去, 住Galaxy.
請問Galaxy有冇沙灘用具借?

水晶宮

引用:我下星期一去,+住Galaxy.+請問Galaxy有冇沙

原帖由 Kyle媽 於 13-08-01 發表
我下星期一去, 住Galaxy.
請問Galaxy有冇沙灘用具借?
好似有,我見人玩滑浪板

男爵府

TKS!!!

首頁

尾頁

跳至