自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:唔係太中意。始終佢地係用來招攬生意,商業

原帖由 oooasis 於 13-08-07 發表
唔係太中意。
始終佢地係用來招攬生意,商業用途,用之前應該講一聲,家長同意先可以。
幼稚園都會將相片摆 ...

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:如果你唔想就同佢講,等佢唔好影你小朋友,

原帖由 ChloeMon 於 13-08-06 發表
如果你唔想就同佢講,等佢唔好影你小朋友,我就覺得好,因為我係在職媽咪,唔知阿女上堂開唔開心,係fb見D ...
agree

珍珠宮

無所謂,自己都想睇下小朋友上課情況,亞囡間興趣班導師其實好有心,每份作品都會拍下做個小報告給家長。又會不時拍下小朋友上堂情況擺上網站或做成壁佈俾大家欣賞。

禁止訪問

回覆:興趣班未得家長同意下係face look post 小朋友photo大家睇法如何

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

以前我小朋友英文班又係無通知過家長就張佢地D相登係宣傳單張度, 比我親戚收到傳單問番我我先至知, 問番英文班負責人, 佢仲寸寸貢, 話好平常啫又話無咩所謂架, 我C6知道後好慶, 叫我傳話, "未經知會及未得家長同意下, 自取我地小朋友既相作商業及廣告用途, 會考慮出律師信比佢", 條友即刻肴肴地, 即時沙晒冧, 後補書面道歉信...........

首頁

尾頁

跳至