自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+無比滴+於+13-08-16+發表無下

原帖由 winmi 於 13-08-16 發表
頭先佢係咁話要請返我食飯,但果一刻我覺得已經冇必要lu~~~
晤好諗

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+siuyu0621+於+13-08-16+發表

其實我真係好想比個機會大家,但換黎既係一次又一次失望,未拍拖已經係咁,如果真係一齊左,我怕我會激死:s ...
咁又請問呢位男士点明對妳有意思呢?如果係,佢嘅憨態度又真係.............

伯爵府

畀面勳章

回覆:好討厭比人放鴿子, 嬲到訓唔到...

好彩你早知道佢為人,到情深已種時先知就太遲~

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+yipsiumee+於+13-08-16+發表

唔知呀,同佢見過幾次面,佢都係好規矩,仲好有風度送埋我反屋企,有次我收工佢喺香港果邊打的黎尖咀接我, ...
哦........咁咋!認真就真的輸.......晒

伯爵府

畀面勳章

咁又唔使放返佢飛機,唔再應佢咪得囉。講真,真係有心同你發展唔會咁,又或者佢有第二個target/女朋友,所以經常約你都失約。

子爵府

畀面勳章

引用:我都好怕呢D男人,+愛埋不埋,+我唔鍾意呢

原帖由 mimichong 於 13-08-16 發表
我都好怕呢D男人, 愛埋不埋,
我唔鍾意呢類性格嘅人,
又怕又憎,明明係得閒先約人,有咩埋由返咗屋企, ...
佢日日同我whatapp講到好想見我咁,我有時收工佢又話黎接我,但我拒絕左,知佢放例四,我咪突登拎假囉,佢竟然同我玩野!!!

伯爵府

我覺得佢份人靠唔住,我最怕講過唔算數的男人!

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+winmi+於+13-08-16+發表其實

原帖由 chuiyeebird 於 13-08-16 發表
咁又請問呢位男士点明對妳有意思呢?如果係,佢嘅憨態度又真係.............

...
因為佢有個朋友原來係我一個識左幾年既朋友,但唔算好熟,係有次我同佢出街,果個朋友向我姐妹問我係咪去左睇戲,我姐妹話點解會知,個朋友就講話個男仔同佢地班朋友講對我有意思,仲要係幾揚果隻~~
但我都唔係好明,佢所講同佢所做係兩回事

子爵府

畀面勳章

引用:好彩你早知道佢為人,到情深已種時先知就太

原帖由 kelkmk 於 13-08-16 發表
好彩你早知道佢為人,到情深已種時先知就太遲~
我都覺得係,不過有少少習慣左日日同佢傾計,尤其大家都係半夜收工,佢會陪我傾到返屋企~~

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+winmi+於+13-08-16+發表唔知

哦........咁咋!認真就真的輸.......晒
因為之前遇著d賤男人實在太多,所以我覺得佢有d唔同,先想比機會,唔想認真既,機會我都唔會比~~不過可能係自己想認真,人地唔係咁諗

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+chuiyeebird+於+13-08-16+發

因為佢有個朋友原來係我一個識左幾年既朋友,但唔算好熟,係有次我同佢出街,果個朋友向我姐妹問我係咪去左 ...
可能未係時間掛,佢知妳係單親嗎?

子爵府

畀面勳章

引用:咁又唔使放返佢飛機,唔再應佢咪得囉。講真

原帖由 kmcatbb 於 13-08-16 發表
咁又唔使放返佢飛機,唔再應佢咪得囉。講真,真係有心同你發展唔會咁,又或者佢有第二個target/女朋友,所 ...
咁啱我有朋友都係咁講,話可能佢唔只你一個target, 佢分唔到身咪咁囉~~你覺得你揀人,可能人地係人揀你呢

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+winmi+於+13-08-16+發表因為

可能未係時間掛,佢知妳係單親嗎?
我未講,唔知佢知唔知

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

係囉,如果有心發展,反正都約左你咯,睇唔到戲都可以同你行下街食餐飯嫁嘛?!返屋企大奇D喎...

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+chuiyeebird+於+13-08-16+發

我未講,唔知佢知唔知
可能呢個會係問題之一

大宅

回覆:winmi 的帖子

agree

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+winmi+於+13-08-16+發表我未

可能呢個會係問題之一
其實之前我全部都開晒排頭話我係單親媽,唔介意既就黎丫,但結果有幾次都係因為我有個女,佢家人介意而分開,我真係冇咩氣再愛落去

子爵府

呢啲人點同佢相處啊!唔需要再俾機會囉!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

鍚番

子爵府

成日放飛機既人,朋友都做唔過喇,何況拍拖。及早抽身穩陣呀

首頁

尾頁

跳至