自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

我62,廿年前痴住個29,走左去冇理我99同C6兩兄弟,
29同個女幾年前申請左黎香港,個女舊年仲去埋英國讀書,
但呢20年62不斷有3.4.5 ,9,但個29EQ好高,總之62 有錢過手,
佢就懶理..因為目的既身份証同個女出國留學已達到..
相反見到自己C6同99就

別墅

回覆:有無見過做小三既有好下埸呢?(無聊post)

我信有報應,個天係公平ka
攞左你一樣嘢,會俾返另外一樣你,
同樣俾左一樣你,會攞返你令外樣嘢

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我就鬥長命睇下我前夫同隻大陸賤雞既下場係點....

就算今世唔報... 下一世, 再下一世就會有"好"下場....

可憐之人, 必有可恨.....

我下一世,再幾多世都唔想再見到我前夫....
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

伯爵府

我又唔覺得一個人有冇好下場同佢哋有冇作孽有任何因果關係喎!

菲律賓人質事件中Jason嘅媽媽,似係一個有家教嘅好人嚟。更加唔係小三啦。但點解佢要承受咁多苦難呢?

佢嘅痛相比起易小玲, 有過之無不及囉..

侯爵府

yiqiyihui 發表於 13-8-23 16:43
我又唔覺得一個人有冇好下場同佢哋有冇作孽有任何因果關係喎!

菲律賓人質事件中Jason嘅媽媽,似係一個有 ...

咁大家都未行到最後一刻點知會係點??

JASON 慢慢康復過來比起 2 小姐毀容, 你話我知邊個有報應??
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

男爵府

我覺得有仔有女個d先慘
兩個大人合則來,不合則去,有小三,雖然唔好,但一涉及小朋友,件事就太複雜啦!小朋友好無辜,希望每個家庭都幸福啦!

侯爵府

VKwan 發表於 13-8-23 16:32
金盆女士話佢媽咪係好成功的小三

咁成功既二奶後代到自己有家啦.. 係唔係又受番小三既入侵呢???

珍珠宮

Little_Galie 發表於 13-8-23 16:15
眼見身邊好多人有小三,有d個賤男會番轉頭,有d會拋妻棄子放棄家庭走左去!
突然想知,呢個世界有無報應? ...

我未出娘胎我爸己有2頭住家, 那年代都唔係奇事, 在生時老豆係返來住3晚(只係返來瞓)其餘時間係小三度, 臨死個幾年佢直頭無返來.

我老豆死咗20年我媽死咗10年而那小三兒孫滿堂死咗幾年,死後同我老豆骨灰放埋一齊我媽放係另一處因為媽生前講咗唔想生時3個一齊死時仲一齊咁呢個小三叫唔叫做有好下場..

伯爵府

Little_Galie 發表於 13-8-23 16:20
又係喎
但佢無同大瘤一齊喎

佢有份破壞大瘤與前妻婚姻
如果有報應佢就唔會泊到亨亨呢個碼頭仲生埋仔啦

子爵府

已故蒙民偉先生(香港Panasonic之父)嘅二太太!佢個女仲係資優生

何謂好下場?一切都係由大婆去判斷啫。

侯爵府

Little_Galie 發表於 13-8-23 16:46
我覺得有仔有女個d先慘
兩個大人合則來,不合則去,有小三,雖然唔好,但一涉及小朋友,件事就太複雜 ...

我教我仔要堅強... 佢老豆唔要個家係事實, 我就算幾辛苦都好, 想亞仔有個快樂既童年...

公爵府

好難講........好果認為小三一定唔可以有幸福......咁賤男呢?

同小三出軌的賤男如回頭, 對大婆好好, 做番個好老公, 咁是否應該得到幸福??? 如果回頭賤男得唔到幸福即係大婆都得唔到?

做過小三, 但之後才遇到mr. right, 有幸福都唔出奇的.

別墅

畀面勳章

就算生前有好下場,死後都會罰D小三下世投胎去非洲做一D非洲兒童呢!!

子爵府

回覆:Little_Galie 的帖子

有,個小三搶左我朋友老公,住緊半山一號,成日post相形容自己同佢老公係王子同公主,仲生左個女,唔洗做日日食好野,唉!真係好想睇佢有報應

伯爵府

Lovelovebear 發表於 13-8-23 16:27
若然未報,時晨未到
唔係話佢都無生小朋友....

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Little_Galie 發表於 13-8-23 16:36
如果真係甘報,唔知回想會唔會後悔呢……

下,一定唔會囉,只會話人地唔好咁對自己既仔女
如果會咁諗又點會最初走去做第三者啦

侯爵府

我諗小三既下場會隨年代而轉變...

古時做女人無得選擇自己想要既生活, 只能承受老公三妻四妾, 現今社會實行一夫一妻制, 婚姻誓詞都有講, 一夫一妻自願終生結合, 不容許第三者介入....

那些小三明知男方有家室都要死纏, 而男方有老婆都要出去玩.. 就係破壞自己既承諾啦... 種下呢O的惡因囉...

大宅

hashtag影視迷勳章

張小嫻係小三??有無人講下呀~

男爵府

嘩,甘睇,真係好似無咩天理甘呢……
我地仲點教到下一代道德呀

男爵府

引用:張小嫻係小三??有無人講下呀~

原帖由 ctrl123 於 13-08-23 發表
張小嫻係小三??有無人講下呀~
係,之前都有人爆佢係小三!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至