跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 幼兒潛能課程 in April 2007

all
你們想join要自行group一組 (8個小朋友)
fax申請form時講明自組就ok

複式洋房

Hi 各位媽咪,
我有興趣join 呀, 阿囡只係之前上過1次 playgroup, where i can get the form ?

大宅

姊妹們,
今朝去左報名喇!
嘩! 講都無人信, 我8點50分上到去, 居然拎21號籌.
係"21" 以為自己眼花, 9點先接受報名, 而家已經去到21???
職員話今朝7點幾已經有人去排隊, 入到去有十幾廿人坐左響度.
心想...唔係化, 報playgroup咋喎, 唔知以為去報K1名校 ,
等左個幾鐘先至到我, 辦完手續時望下門口聽電話張枱,
已經去到7x號, 唉...下期都唔知點算!
好彩今次不負所望 YEAH!!!

幼兒潛能訓練課程 - 尖沙咀
SAT 3.15PM - 4.15PM (自組班)
1. 熒熒
2. VINCI
3. 凱晴
4. 樂遙
5. 晉熙
6. 豬峯
7. 昕昕
8. 立晞

別墅

Dear Yuki,

[size=xx-large]10萬個唔該呀!!!我地好彩有你!!!!

:mrgreen:

[

大宅

多謝你呀! yuki!!!

Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

yuki, 我愛你呀......

首領賞你良田萬畝, 名驅十匹, 大宅乙間~~~~
哈~哈~哈~哈~哈~~~~
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

yuki, 我都真係愛死你呀!!! 如果唔係你我地都唔知點算...

[size=large]T[size=large]H[size=large]A[size=large]N[size=large]K[size=large]S

大宅

Thank you, YUKI.

大宅

yukichan1974 寫道:
姊妹們,
今朝去左報名喇!
嘩! 講都無人信, 我8點50分上到去, 居然拎21號籌.
係"21" 以為自己眼花, 9點先接受報名, 而家已經去到21???
職員話今朝7點幾已經有人去排隊, 入到去有十幾廿人坐左響度.
心想...唔係化, 報playgroup咋喎, 唔知以為去報K1名校 ,
等左個幾鐘先至到我, 辦完手續時望下門口聽電話張枱,
已經去到7x號, 唉...下期都唔知點算!
好彩今次不負所望 YEAH!!!

幼兒潛能訓練課程 - 尖沙咀
SAT 3.15PM - 4.15PM (自組班)
1. 熒熒
2. VINCI
3. 凱晴
4. 樂遙
5. 晉熙
6. 豬峯
7. 昕昕
8. 立晞

好彩有你 惜惜先 * o *
thx

男爵府

睛靈勳章

yuki,

真係無言感激!!!!

大宅

YUKI,

真係要講十萬次唔該啦...

大宅

hehe, 無啦啦多左咁多人又拜又鍚我o既
呵呵! 飄飄然添.
其實都係舉手..no 應該係舉口之勞姐,
你地唔好咁揚呀, 我怕一陣有人太崇拜傾慕我,
盜用埋我身份, 又盜用埋我隻豬仔d 資料呀, 哈哈!

男爵府

睛靈勳章

哈哈哈哈!!! 其實你一早已係我偶像啦. 由你上年係音樂人攪party之後. hehe

大宅

喂...提提大家, 果兩張支票呢,
$100 - 會員証 會在1月份過數架,
大家記住過錢入戶口呀!
咪傻下傻下以為4月先至過數,
無啦啦畀銀行 罰錢就唔好啦

男爵府

Yuki,

Thank you so much !!!!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

首頁

尾頁

跳至