論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果住隔離不如親自同小朋友ge父母講la....管理公司都可能唔會理架....做好人做到底ma.....十卜, 十卜!

男爵府

前日見到管理處姐姐,佢話巳講左比個男仔父母知,原來佢地真係吾知,好諤然,因平時好信任個工人,話等佢地同個仔溝通下先!唉!留意下都好嘅,吾係信錯晒影后!

又難得佢地咁信佢,金毛tomboy look,嚇人!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

idy926 發表於 13-9-10 10:33
前日見到管理處姐姐,佢話巳講左比個男仔父母知,原來佢地真係吾知,好諤然,因平時好信任個工人,話等佢地 ...
金毛tomboy look <----------------------- 我唔會要呢啲工人

大宅

引用:前日見到管理處姐姐,佢話巳講左比個男仔父

原帖由 idy926 於 13-09-10 發表

前日見到管理處姐姐,佢話巳講左比個男仔父母知,原來佢地真 ...
做得好,好彩大家都將心比已,到有事嗰時自己良心都過意唔去啦

大宅

係ar.. 比我絕對會打去講.. 我相信父母係會駡仔女, 但唔會比個姐姐咁做囉.. 大家做為父母.. 自己駡, 親戚朋友話下都可以接受.. 但姐姐.. 我覺得話都可以.. 一定唔會駡同打.. 所以如果係我.. 話係比人多事.. 我都會出聲.. support u!!!

首頁

尾頁

跳至