親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果唔介意房細床細, 道頓堀酒店唔錯, 南海電鐵一程到, 唔駛再轉車.

房有wifi, 大堂有免費IDD打回香港, 上次我一日打幾次俾個女, 正!

大宅

fungpolly123 發表於 13-9-26 09:23
如果唔介意房細床細, 道頓堀酒店唔錯, 南海電鐵一程到, 唔駛再轉車.

房有wifi, 大堂有免費IDD打回香港, 上 ...

補多句, 酒店係舊, 但好乾淨, 價錢平.

子爵府

我住過, 感覺幾好. 好近激安, 一蘭, 道頓堀.
行去心齋2MINS.
我行地面, 難波站行過去AROUND 8MINS.
拖埋喼唔辛苦.

TIN_C_C    發表於 13-9-26 13:42

大宅

如經官網訂房,係咪要比晒全數先?

男爵府

王油油 發表於 13-10-4 13:38
如經官網訂房,係咪要比晒全數先?

hotel vista grande osaka, 我係樂天訂, 去到酒店先比$, 同官網訂一樣$

今年11月尾會入住, 雙人房double bed, 無早餐, 平日幾 8600 yen/night

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:王油油+發表於+13-10-4+13:38+如經官

原帖由 新手蝦米 於 13-10-04 發表
hotel vista grande osaka, 我係樂天訂, 去到酒店先比$, 同官網訂一樣$

今年11月尾會入住, 雙人房double ...
If double bed. Jalan no Bfast $10000,樂天Hv Bfast $12400. 你是在中文網check到?

大宅

回覆 新手蝦米 的帖子

可否提供樂天訂房個website? 如同小朋友住Vista Grande要唔要附加費??
Pekklesiu

大宅

新手蝦米 發表於 13-10-4 13:54

今年11月尾會入住, 雙人房double ...

點解係樂天& jalan都找不到,用日文版定英文版?可否提供條link?

大宅

回覆:大阪 - Hotel Vista Grande Osaka

曰文平D

大宅

回覆:TIN_C_C 的帖子

拖住行李要行10分鐘,優點係方便,房間大,需然樓下係紅燈區,但佢地唔會騷擾遊客,晚晚行過睇佢地d打扮重有燈箱廣告,其實係非常搞笑嘅。

TIN_C_C    發表於 13-10-5 14:47

大宅

回覆:大阪 - Hotel Vista Grande Osaka

南海同地鐵係唔同架。地鐵14號出囗約5分鐘。
一落街有好多食店超方便。d 男男女女唔搞遊行亦好安全,
我同老公每晚都留意d男士的髮型set得好勁,朝早見到就無晒層次,好好笑

TIN_C_C  無晒層次, 唔通....  發表於 13-10-5 14:47

大宅

BK Milk勳章

我住過2次,呢間oK架,相對比其他日本酒店,佢間房算大了!

大宅

咁附近係咪好多酒巴? 都想去飲杯野見識下

複式洋房

附近好多酒吧。。

可以嚮google search jalan 同rakuten 就搵到website..

複式洋房

Cross , vista grande 都住過
近年cross 貴左好多, 位置上係比VISTA GRANDE好
但差唔多一個double $$
vista grande 係好唔錯

男爵府

引用:Quote:原帖由+新手蝦米+於+13-10-04+發表ho

原帖由 波兒 於 13-10-04 發表
If double bed. Jalan no Bfast $10000,樂天Hv Bfast $12400. 你是在中文網check到?
我用日文樂天6月時訂定11月的,平日8千幾yen,星期六貴D好似一萬yen多D

男爵府

引用:回覆+新手蝦米+的帖子可否提供樂天訂房個we

原帖由 Pekklesiu 於 13-10-04 發表
回覆 新手蝦米 的帖子

可否提供樂天訂房個website? 如同小朋友住Vista Grande要唔要附加費?? ...
http://travel.rakuten.co.jp/

你可填小朋友人數的

男爵府

引用:Quote:新手蝦米+發表於+13-10-4+13:54+hote

原帖由 王油油 於 13-10-04 發表
http://travel.rakuten.co.jp/

你search下樂天訂房教學有好多人教用的

男爵府

TIN_C_C 發表於 13-9-1 19:38
我都 CHECK 左 NAMBA ORIENTAL, 看圖真係幾近, LEE 間幾分鐘都有可能 (急步), 仲有 FREE LAN WIRE 上網, ...

but no wifi :(, you need to bring router for mobile

TIN_C_C  我有 TRAVEL ROUTER 呀, 謝謝提醒~  發表於 13-10-15 22:20

大宅

我訂左swissotel 12月18 -21 $1350@night room only ,我覺得又唔算貴喎,好多人話房間會大d(因為我2 個細路),但有個已經7 歲,唔知會唔會有charge 呢

首頁

尾頁

跳至