基督家庭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 他 只 能 活 到 12 歲 (請為他禱告)

God's grace is abundance.

複式洋房

願主保佑

別墅

有冇人可以幫手~~~

我是義肢矯形師, 佢仔仔個腳托有問題, 雖可以幫佢地手, 但唔知點解login in 入yahoo之後留唔到言, 一click入去就話無留言版, 有無人可以教我點留言呢? 又或者叫亞發來這裡看看呢

別墅

dianachau 寫道:
有冇人可以幫手~~~

我是義肢矯形師, 佢仔仔個腳托有問題, 雖可以幫佢地手, 但唔知點解login in 入yahoo之後留唔到言, 一click入去就話無留言版, 有無人可以教我點留言呢? 又或者叫亞發來這裡看看呢

大宅

神未曾應許天色常藍,亦沒應許玫瑰沒刺, 但卻應許:主的恩典必足夠用.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

複式洋房

願 神的醫治大大的臨到你倆個兒子 阿們
我們在天上的父,願人都尊你的名為聖.願你的國降臨.願你的旨意行在地上,如同行在天上.我們日用的飲食,今日賜給我們.免我們的債,如同我們免了人的債.不叫我們遇見試探.救我們脫離兇惡.(太6:9-13)

複式洋房

願 神的醫治大大的臨到你倆個兒子 阿們
我們在天上的父,願人都尊你的名為聖.願你的國降臨.願你的旨意行在地上,如同行在天上.我們日用的飲食,今日賜給我們.免我們的債,如同我們免了人的債.不叫我們遇見試探.救我們脫離兇惡.(太6:9-13)

洋房

願主保佑

複式洋房

我會替你們禱告, 願主的大能祝福你們一家每天平安快樂

等待驗證會員

努力呀!!我同小天佑同佢爸B都支持你,加油呀!!
我教導你,指示你應走的正道,雙眼注視你,親自作你的嚮導。   詠 32:8

[img align=right]http://b1.lilypie.com/4C33p8.png[/img]

洋房

你們的故事令我想起陳敏兒和廖啟智的兒子
:-( :-( :-(
God bless you all!

伯爵府

魅力王子

pray for them~!

民房

How are they now? need to be update.
God Bless.

別墅

加油!

民房

Dear friend,

Everyday is a gift! Not only for your children but for everyone. Hope you have peace with you and both kids are present from God to you and your wife. They are angels.

洋房

add oil

大宅

一家4口...你地要加油呀 !!

睇完文章..我開始驚緊..
我個仔8號就8個月大..同樣口水流過不停
(出世已經係咁..唔係出牙先流)
上次因傷風入院..醫生後尾話佢頭大..
照腦掃瞄..話腦積水比平常bb多...
需trans 去腦外科...7月16號就要去睇專科喇...

願主保佑發記一家4口...

大宅

:-( :-( :-( yes!:-( :-( :-(
原文章由 3cwong 於 07-4-20 02:05 發表
你們的故事令我想起陳敏兒和廖啟智的兒子
:-( :-( :-(
God bless you all!

複式洋房

God bless you

民房

God Bless you

首頁

尾頁

跳至