嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 放濕機有無用呀

個藥格..個sales話可以放哮喘藥...or傷風鼻塞時可以放d"曼受雷敦"...由於佢有藥用功效...所以佢個放濕噴霧係set定左...冇得調較大小了...

jazzcnl 寫道:
我都想買
但請問藥格有咩用呀?

大宅

bionaire 中原做緊hk$330

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

放濕機會唔會攪到地板濕晒架?
我以前果部, 唔知係咪平野($2xx) ,
開一晚, 第二朝, 地板濕鬼晒. 攪到我唔敢再用.

子爵府

係咪post左出黎果架呀??
nswendy 寫道:

大宅

有無規定用什麼信用咭??

nswendy 寫道:
[/quote]

男爵府

今日去睇係用中銀信用卡$349, 唔係$330喎

choychoy 寫道:

[quote]
nswendy 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

pandacat_bb

唔該哂,我昨天買了,我沒有中銀咭,他們說如付現金可以$330.00售給我,所以買了一部,好開心,多謝各位媽媽報料.

大宅

我都係俾cash咋, 我在屯門買的.

[quote]

男爵府

choychoy,

真係? 咁我都去問下先, 唔該晒你呀

pandacat_bb

唔該哂,我昨天買了,我沒有中銀咭,他們說如付現金可以$330.00售給我,所以買了一部,好開心,多謝各位媽媽報料.

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個sales同我講,注意Bionaire暖霧加濕機係市面餘下唯一煲水式放濕機,好食電,所以平d。
其他的加濕機係將d水霧化,慳電,但貴少少。
ping_ping 寫道:
我都係電訊盈科尊尚會熱線, 訂了一部 Bionaire暖霧加濕機, $358 (原價$468), 有內置香薰╱藥格

複式洋房

請問各位知吾知邊度可以買到Bionaire配件呀?

複式洋房

pls be careful that the hot mist will hurt the baby. Suggested buying one which has the ultrasonic function to release the cold mist.

複式洋房

ha...I brought exact one at Now tv.

twjan06 寫道:
屋企用緊呢隻,幾好用呀!
專尚會會買員,憑專尚積分50分+$358購買
[quote]
PrettyMother 寫道:
ping_ping ,
咦~~~真係幾平喎....想問下好唔好用呀??我睇過因為佢有藥格...佢個噴霧好似好細咁...
想問點樣買可以有折???
[quote]
寫道:
我都係電訊盈科尊尚會熱線, 訂了一部 Bionaire暖霧加濕機, $358 (原價$468), 有內置香薰╱藥格

[/quote] [/quote]

複式洋房

請問各位知吾知邊度有Bionaire門市呀?

首頁

尾頁

跳至