跳至

首頁

尾頁

大宅

24吋腰 .......嘩~嘩~嘩~
你就好啦, 我唸都唔敢唸呀----->LEE一世
恨死人呀:-( :-( :-( :-(

原文章由 fwc 於 07-2-21 10:15 發表
最慘係c6而家行街好求其答:「這件靚, 買囉.」但明明以前會覺得這類衫好核突, 都一齊10年, 實知你敷衍我

我其實都想餵人奶餵耐些, 但唯一原因就是胸過大 條腰已經瘦到24吋, ...

別墅

睇睇下原來係二月既事

上次見你都好fit 啊.... 都秋涼, 返學著件外套

大宅

原文章由 joesimage 於 07-9-11 14:08 發表

嘩,2月既事黎喎.....
jackie,咁你而家買到衫未呀??

heehee..冇為意天,見到有post咪睇囉,睇完咪發表下意見囉:lol

大宅

嘩, 咁耐的post都出現?我現在瘦到得排骨, 胸仲細過未有bb

衫都買左好多

我老細話, 唔可以着得咁新潮, 亦唔可以老土
(我以為老土是我們的專利)

亦唔可以着耐着去都那幾件衫:tongue:

[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

男爵府

原文章由 fwc 於 07-9-11 22:03 發表
嘩, 咁耐的post都出現?我現在瘦到得排骨, 胸仲細過未有bb

衫都買左好多

亦唔可以着耐着去都那幾件衫:tongue: ...

要求好高喎......

男爵府

畀面勳章

原文章由 fwc 於 07-9-11 22:03 發表

衫都買左好多

亦唔可以着耐着去都那幾件衫:tongue: ...

咁麻煩??
叫佢津貼你買衫啦~

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

fwc
我係加大碼媽媽, 我都上網訂架, jshoppers都ok架, 我買xl碼架 ......
yahoo有d係用雜誌d相, 但大陸做, 收到後係2回事, 小心小心......
我上星期去g2000, 都買到d季尾貨, 又平又舒服!!!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

首頁

尾頁

跳至