跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:我in左循道,+可能我早到,+唔覺多人in,+好似

原帖由 budda 於 13-10-22 發表
我in左循道, 可能我早到, 唔覺多人in, 好似冇咩人報....11月2日都會去海星堂in ...
係,我地八點幾九點去到都無乜人!海星我地會11月2去in

別墅

引用:Quote:原帖由+HoiYing1121+於+13-10-22+發

原帖由 hiumingruby 於 13-10-22 發表
係丫,估唔到會咁岩!你好fit呀,我生完肥左好多呢!

我地11月2會去呀!我地拎左表,但佢又無話幾點in,係 ...
海星我係9月頭打去約左我0930in,之後先去拎表,不過拎表個日佢有同我約時間架,你再打電話去問下,可能未同你約in既時間。
你一次過生兩個b,個日望下你都唔係太肥je

別墅

引用:Quote:原帖由+HoiYing1121+於+13-10-22+發

係丫,估唔到會咁岩!你好fit呀,我生完肥左好多呢!

我地11月2會去呀!我地拎左表,但佢又無話幾點in,係 ...
海星我係9月頭打去約左我0930in,之後先去拎表,不過拎表個日佢有同我約時間架,你再打電話去問下,可能未同你約in既時間。
你一次過生兩個b,個日望下你都唔係太肥je

大宅

引用:Quote:原帖由+hiumingruby+於+13-10-22+發

原帖由 HoiYing1121 於 13-10-22 發表
海星我係9月頭打去約左我0930in,之後先去拎表,不過拎表個日佢有同我約時間架,你再打電話去問下,可能未 ...
噢,我聽日叫我老公交表時問下先!

好多暗肉睇唔到呀

咁你會俾你個仔讀全日?

別墅

噢,我聽日叫我老公交表時問下先!

好多暗肉睇唔到呀
係啊,因為我打算返出黎做野,所以都係安排全日制俾佢返。如果學校肯,我想出年一足兩歲就插班lu

大宅

引用:我小朋友岩岩星期六in左,感覺學校都幾好,

原帖由 hiumingruby 於 13-10-21 發表
我小朋友岩岩星期六in左,感覺學校都幾好,想知大家in成點?
今日去左海星,好多人,見到好多小朋友呀,我見到有啲講嘢好叻呀!

大宅

是啊,人超多,不知道老師是以什麽标准來評估呢?

別墅

回覆:有無媽咪已經in左柴灣循道衛理n班?

我自己去,跟左老師去參觀學校,放低左仔仔自己一個,之後佢自己玩左半個鐘度老師帶住個喊爆既仔仔出黎我度,慘啦無望入呢間啦,我好心儀呢間架,早知帶阿公一齊去啦,有個熟人坐係度佢一定唔會喊

別墅

引用:Quote:原帖由+hiumingruby+於+13-10-21+發

原帖由 hiumingruby 於 13-11-02 發表
今日去左海星,好多人,見到好多小朋友呀,我見到有啲講嘢好叻呀!
我好似見到你,你對孖b坐車去,你老公去參觀,你係課室嗎?

別墅

引用:是啊,人超多,不知道老師是以什麽标准來評

原帖由 rc108 於 13-11-02 發表
你係in N班定K班?

大宅

引用:我自己去,跟左老師去參觀學校,放低左仔仔

原帖由 HoiYing1121 於 13-11-02 發表
我自己去,跟左老師去參觀學校,放低左仔仔自己一個,之後佢自己玩左半個鐘度老師帶住個喊爆既仔仔出黎我度 ...
係呀係呀!我都估係你,但又唔知點同你相認

我見你仔仔好叻,好多嘢都識講!佢喊都正常,無熟人係度。我估咁都無乜影響。

我係度我個女都喊啦!

大宅

引用:是啊,人超多,不知道老師是以什麽标准來評

原帖由 rc108 於 13-11-02 發表
係,我都想知!但我見好多都好細個,有啲好似都唔行得太穏

大宅

引用:Quote:原帖由+rc108+於+13-11-02+發表是啊

你係in N班定K班?
我in n班架

別墅

引用:Quote:原帖由+HoiYing1121+於+13-11-02+發

係呀係呀!我都估係你,但又唔知點同你相認

我見你仔仔好叻,好多嘢都識講!佢喊都正常,無熟人係 ...
我想問個時佢就開咪叫出去,不過我都唔知仔仔係入面玩過咩,又唔知有無問我個仔野,呢兩個星期肯定日日睇信箱都似

別墅

回覆:有無媽咪已經in左柴灣循道衛理n班?

係wo,有無媽媽19號循道既已經收到信?又話兩個星期內通知,今日都無信寄黎wo,唔得都應該通知下吧?!

大宅

引用:Quote:原帖由+hiumingruby+於+13-11-02+發

我想問個時佢就開咪叫出去,不過我都唔知仔仔係入面玩過咩,又唔知有無問我個仔野,呢兩個星期肯定日日睇信 ...
佢係入面玩左好多嘢,好乖!係自己話要搵媽媽!

係囉,我地循道都未收到信!我都想知有人收到信未?

別墅

引用:Quote:原帖由+HoiYing1121+於+13-11-02+發

佢係入面玩左好多嘢,好乖!係自己話要搵媽媽!

係囉,我地循道都未收到信!我都想知有人收到信未?
咁唯有等信箱啦,希望可以同你對孖B做同學
你住邊架?我8號會去興華一邨個間興華幼兒學校interview,聽朋友講呢間都好有heart,你可以去睇下。

大宅

引用:Quote:原帖由+hiumingruby+於+13-11-02+發

原帖由 HoiYing1121 於 13-11-03 發表
咁唯有等信箱啦,希望可以同你對孖B做同學
你住邊架?我8號會去興華一邨個間興華幼兒學校intervie ...
我地住高威閣呀!你呢?我呀姨都話果間幾好,不过我地去都太遲啦,應該都派曬表啦。

別墅

引用:Quote:原帖由+HoiYing1121+於+13-11-03+發

原帖由 hiumingruby 於 13-11-03 發表
我地住高威閣呀!你呢?我呀姨都話果間幾好,不过我地去都太遲啦,應該都派曬表啦。

...
我住興民邨架,好近

大宅

回覆 hiumingruby 的帖子

我女兒也還不會走路呵呵所以她可以乖乖坐差不多一個小時。但本人覺得時間太長了,大部分小朋友開始不耐煩。

首頁
12345...6

尾頁

跳至