單親天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 單親媽媽/爸爸大聯盟~

思樂冰 寫道:
[quote]
sleep 寫道:
我個仔仔..剛滿月丫
大家好丫

我個仔18號岩岩滿月呀都,
大家好~~~~~我住粉嶺,而家加入單親mama行列[/quote]
hihi!
我都加入左單親媽媽行列大半年lu!
我個仔既daddy 都係住fanling 嫁 !
我以前成日返fanling 嫁~

大宅

你地好~~
我係單親媽媽,有6歲女,4歲仔仔,
住錦田 多多指教
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

別墅

{{_Jessie_}}

hihi ,我唔係單親架,你會否介意嗎.

因我沒有朋友呀,想來認識你們.

我住係離島架.

我仔仔3歲了,而架讀緊k1呀.

希望你們俾機會我識你們呀,好嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

hi all

我自己係單親,個女就隨時會係,請多多指教!!

女女叫琳琳,歲半喇

別墅

hi all!!
我又參加,我都係一個單親媽咪,我個仔今年都7歲喇,大家互相照應啦!!

別墅

superlover_mak 寫道:

我星期2都要返學........
但就有2 HRS 既lunch time~

咁放幾點架?不如呢個星期二食lunch啦~~
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

別墅

你地好~~

珍珠宮

{{_Jessie_}} 寫道:
[quote]
思樂冰 寫道:

我個仔18號岩岩滿月呀都,
大家好~~~~~我住粉嶺,而家加入單親mama行列

加油呀,有咩唔開心就同大家講下,唔好收收埋埋呀~~[/quote]

我而家已經好好多啦,岩岩生完頭一,二個星期佢係咁鬧我,又話好憎我個陣真係好難受嫁,到第3個星期話我知佢識左第2個之後個人都差d崩潰,不過時間真係可以慢慢醫到我,而家都係搵埋人湊亞仔我就可以番工lu~
之前頭2個星期真係好驚,因為有想傷害個仔既念頭,我都唔知自己點解會咁,但係而家唔單止冇咁諗,仲好好好錫佢,可能我都差d有抑鬱症嫁真係~
我唔會比佢睇死嫁!!!!~佢一時又話冇左我唔得,但係又唔可以放棄個大妹,到最後決定權係我到,我決定分開,咁都好既,起碼我唔會再比呢個人傷害啦~

別墅

思樂冰:

你要加油呀~~我地個個都會支持你架~~等bb大d我地一齊帶埋亞b出來玩啦,你唔好唔開心啦,有幾唔開心的時間都好,都總會過的,我都會同你一齊捱過呢段日子架~~

你而家住邊呀?你幾多歲?

珍珠宮

思樂冰:

你要加油呀~~我地個個都會支持你架~~等bb大d我地一齊帶埋亞b出來玩啦,你唔好唔開心啦,有幾唔開心的時間都好,都總會過的,我都會同你一齊捱過呢段日子架~~

你而家住邊呀?你幾多歲?

我廿六丫,住係粉嶺嫁~好開心係呢到識到好多朋友呀~
而家都仲係過度期.....所以辛苦小小囉~

大宅

[quote]
superlover_mak 寫道:

我星期2都要返學........
但就有2 HRS 既lunch time~

咁放幾點架?不如呢個星期二食lunch啦~~
[/quote]
我星期2 lunch time係1130-1330

別墅

~~kitty~~,
我都係住錦田 , 你近邊架?

~~kitty~~ 寫道:
你地好~~
我係單親媽媽,有6歲女,4歲仔仔,
住錦田 多多指教

別墅

思樂冰,

你好堅強啊,要加油呀

大宅

畀面勳章

hi all~~

我又參加,

我都係一個單親媽咪,

我個仔今年都7歲喇 及5歲女 ,

多多指教

大宅

我與c6已分開但未離婚, 都算係單親架, 因我自己工作搵錢養囝囝, 所有事(包括囝囝)都係我自己面對。

我住係九龍架, 我囝囝8個多月大了,

希望你們俾機會我識你們呀,好嗎?

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都係單親 .. 好佩服你地自己搵野做養小朋友 .. 但我真係計過 .. 就算俾我搵到份工有七,八千蚊 .. 我都唔夠用 .. 唉 ...

民房

I'm a single mother as well. I've been separated since July of last year. Things are constantly changing but with persistance, the hard work will pay-off. lo lik!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

hi,
I am a single working mother as well, have a 10 years old girl and 5 years old boy..i have seperated with my ex-husband for almost 2 years la..not easy to be a single parents, totally agreed with Tylermom, with persistance, hard time will be past easily..i will be happy to share my experience with you all.. add oil together!~

別墅

各位單親媽咪:

我地一定要加油呀!!!大家一同努力去面對將來啦~~~

never giveup~~

禁止發言

首頁
12345...7

尾頁

跳至