親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有無曼谷酒店介紹,謝!

平之選:Citadines sukumvit16@hkd400,best westen plus@hkd330,vic3@330方便整潔

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

GraceLui 發表於 13-10-30 10:06
回覆 e_g 的帖子

係咪淡季平呀, 我農曆年去.
我暑假去

好似900/晚包早

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

e_g 發表於 13-10-31 08:16
仲有埋廚房洗衣機!
我上次洗晒d衫先回港

男爵府

引用:平之選:Citadines+sukumvit16@hkd400,best+

原帖由 margaretcc 於 13-10-31 發表
平之選:Citadines sukumvit16@hkd400,best westen plus@hkd330,vic3@330方便整潔
Vic3我住過,的確平靚正!

男爵府

曼谷市景!

男爵府

🏊🏊🏊🏊🏊🏊🏊

公爵府

回覆 e_g 的帖子

好正呀, 你6百幾真係好抵住呀

男爵府

引用:回覆+e_g+的帖子好正呀,+你6百幾真係好抵住

原帖由 GraceLui 於 13-10-31 發表
回覆 e_g 的帖子

好正呀, 你6百幾真係好抵住呀
我都勁suprise!!因為大家都講到要9百幾,我勁擔心我book個間房可能係最差!

大宅

回覆 e_g 的帖子

嘩!張牀和房好大呀。謝謝分享. 請問由机埸到這酒店是否搭BPS可直達?enjoy your trips.

男爵府

引用:回覆+e_g+的帖子嘩!張牀和房好大呀。謝謝

原帖由 lamlam1609 於 13-10-31 發表
回覆 e_g 的帖子

嘩!張牀和房好大呀。謝謝分享. 請問由机埸到這酒店是否搭BPS可直達?enjoy your trips. ...
坐的士啦!曼谷坐的士最平!

大宅

回覆 e_g 的帖子

ok. thx

子爵府

引用:平之選:Citadines+sukumvit16@hkd400,best+

原帖由 margaretcc 於 13-10-31 發表
vic 3, 我第一次去曼谷就住, 酒店新淨, 係早餐的野唔多款。

地點近bts, 搭幾個站到central world,

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+margaretcc+於+13-10-31+發表

原帖由 bbshop_bb 於 13-11-08 發表
vic 3, 我第一次去曼谷就住, 酒店新淨, 係早餐的野唔多款。

地點近bts, 搭幾個站到central world,:good ...
我今次都book左vic3

[img][/img][img align=left

珍珠宮

我住個種。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:曼谷市景!+ +

原帖由 e_g 於 13-10-31 發表
曼谷市景!
我想問呢個係咪vic 3個景?床大嗎?酒店ok嗎?

伯爵府

引用:我住個種。+

原帖由 Lorican 於 13-11-29 發表
我住個種。
你呢個係邊間呀?

珍珠宮

回覆 milkbear23 的帖子

Grande Centre Point Ratchadamri Hotel

大宅

聖誕出發,book左哩間,想問近唔近示威區?

首頁

尾頁

跳至