想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: M 仲未o黎,驗唔驗好呢?

我冇去到呀,我打過去問,如果有o左,個報告會有偏差喎。呢個婦科檢查係我份保險每年送一次o個o的o黎o架!

phoebe_liu 寫道:
skytower
去...點解唔去呀 ?
抽血仲可以好準確咁知道
你係咪真係有左
仲可以check到有左幾耐tim呀
你話比醫生聽...叫佢check埋就得ka la
當然...要收多小小錢la
我有兩個小寶寶,哥哥 & 細佬 !

複式洋房

我今日又買o左4 枝驗孕棒,諗住o黎o緊的4日,每朝都check o下,我再話比你知。

bamabb 寫道:
skytower52

Do remember to tell us once you have confirmed pregnant. Good luck!!!

複式洋房

check到有之前d先兆 ?!

我平時M come 前幾日都會有好多分秘物,但今次冇,好乾爽。平時5、6日前會胸脹,今次都有,但係兩日前先胸脹。同理去小便好似頻密o左。仲有,個肚冇谷住谷住,冇谷M feel。係咁上下啦!

cwclsh 寫道:
hi skytower,

恭喜你呀!努力左三年,真不是一段短時間喔!
希望你同bb都健健康康,開開心心享受懷孕既過程啦~

呀~重有你可唔可以同我地分享下你check到有之前d先兆呀? thanks! :mrgreen:

複式洋房

skytower52

恭喜呀~~可喜可賀
小心身體啊~^^

複式洋房

今朝 29/3 用o左另外一個牌子的驗孕棒 check,結果顯示都係有o左! 聽朝再 check。

skytower52 寫道:
我今日又買o左4 枝驗孕棒,諗住o黎o緊的4日,每朝都check o下,我再話比你知。

[quote]
bamabb 寫道:
skytower52

Do remember to tell us once you have confirmed pregnant. Good luck!!!
[/quote]

複式洋房

Skytower,

恭喜你!!! 恭喜你!!!
希望所有BK姐妹都快D 中獎!

我上個月都食咋糊, 37度都來M, 真唔知點解?

複式洋房

skytower52,

恭喜晒呀... 小心身體呀...

首頁

尾頁

跳至