跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 你地BB識講

bb1000,
我記得你同你仔仔!!在多次的0505BB聚會中, 上次X'mas Party 你仲幫我比抽獎禮物....我仔仔條眉好粗個個, remember??
我都有同感......復活節假期全程一起, 好好多!! 平時要返工比工人湊, 無辦法!!!!

別墅

audrisleung,
呀....我記得你地wor 今次兩歲 birthday party我地又可見面la 你有無打算比仔仔返n1 如果返學就好快識講,d老帥話連你唔想聽個d都會講wor

audrisleung 寫道:
bb1000,
我記得你同你仔仔!!在多次的0505BB聚會中, 上次X'mas Party 你仲幫我比抽獎禮物....我仔仔條眉好粗個個, remember??
我都有同感......復活節假期全程一起, 好好多!! 平時要返工比工人湊, 無辦法!!!!

複式洋房

有呀, 仔仔會在6月開始讀pre-nursary, 本來想在新學期8月才開始, 但平時又無セ嘢好做, 想早D入學學下嘢!!!!!

洋房

你地會唔會利誘你bb佢都唔肯講野架, 我個仔想氹佢講野, 話比糖佢食, 叫佢叫媽媽, 佢令願行開唔食, 但係平時唔叫佢叫時, 佢又自已起度講, 激死

男爵府

dear audrisleung,
which pre-nursary school ?
do you mind send me informations?
my son also is 0505.
my email address [email protected]
thanks.

首頁

尾頁

跳至