自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:嗱 ! 呢D就叫死性不改囉

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

畀面勳章

ninjarabbit 發表於 13-11-7 10:55
我極度懷疑香港巿民係咪真係呢個政府既服務對象
事實真相

男爵府

畀面勳章

我好唔鍾意佢, 但我覺得佢好識做戲, 一有位就出黎抽水, 呃到下人, 身邊都有人話覺得佢做野為香港! 但我完全唔認同囉! :pppp:

大宅

佢一向都係個機會主義者,有位入實入,之前為咗洗底漂白先至扮晒為民發聲啫。恨做行會成員恨到發燒,你睇佢之前見林鄭上位時個嘴臉就知佢有幾恨有權啦,而家目標已達仲唔擺返個真面目出嚟咩!

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

天生女人購物狂

伯爵府

畀面勳章

bbtammy 發表於 13-11-7 11:49
我好唔鍾意佢, 但我覺得佢好識做戲, 一有位就出黎抽水, 呃到下人, 身邊都有人話覺得佢做野為香港! 但我完全 ...

佢為市民做野?

做過咩??

完全感覺唔到

珍珠宮

引用:佢一向都係個機會主義者,有位入實入,之前

原帖由 CyanCyan777 於 13-11-07 發表
佢一向都係個機會主義者,有位入實入,之前為咗洗底漂白先至扮晒為民發聲啫。恨做行會成員恨到發燒,你睇佢 ...
係呀!當初CY冇選佢入行會就不停諷刺CY!當入咗後,講嘢的口吻就判若兩人!
權力另人喪心,又一好例子!

子爵府

不嬲真知佢衰,相由心生,越來越醜陋

男爵府

投過佢票既人真係可一不可再

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

引用:Quote:amber-darling+發表於+13-11-7+10:41

原帖由 ninjarabbit 於 13-11-07 發表
我極度懷疑香港巿民係咪真係呢個政府既服務對象
唔駛懷疑,死咗條心啦

macyli.hk    發表於 13-11-7 16:39

大宅

:pppp::pppp::pppp:

子爵府

引用:Quote:原帖由+CyanCyan777+於+13-11-07+發

原帖由 Alex123 於 13-11-07 發表
係呀!當初CY冇選佢入行會就不停諷刺CY!當入咗後,講嘢的口吻就判若兩人!
權力另人喪心,又一好例子!:no ...
689就係知佢乜料先邀佢入行會:pppp:

男爵府

newbiee 發表於 13-11-7 10:04
同意!即係話比你地知而家係人治, 唔係法治.
死未!!
咁香港即係死得!!

我已不顧安危, 誓死都一齊
看不起這個繁華盛世~~

珍珠宮

引用:Quote:newbiee+發表於+13-11-7+10:04+同意!

原帖由 彌生 於 13-11-07 發表
咁香港即係死得!!
回到十年前的23條,掃把頭咪話你哋信我啦!:pppp:
佢換咗個髮型,大家就忘記啦!

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

法治只係用响基層....

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

所有錯版時事及政治討論主題,一律會被關閉,如有需要請到時事擂台重新發帖討論。屢次在時事擂台以外發表錯版主題,會被視作違規,敬請留意。

國務專員發出的通告:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=9423399

首頁

尾頁

跳至