夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 如果老公個X女友

你一d都唔小氣,非常正常,你覺得嬲,唔開心,無須任何理由,你就直接將你的感受話比你老公知,如果佢對x無野,就問佢值唔值得為倍一個x去看医生,而令你 禁 唔開心

複式洋房

Re: 如果老公個X女友揾佢食飯,又叫佢部佢睇醫生大家會點呀!?

kellyly 寫道:
食飯....得...........你一定要去.
睇醫生.......都得........
同你老公講,你唔係佢老公,你陪佢唔係咁方便,呢d野緊係大家都係女人既好d la.
叫你老公同佢講你陪佢去睇.
睇下佢咩反應

Agree

伯爵府

Re: 如果老公個X女友揾佢食飯,又叫佢部佢睇醫生大家會點呀!?

都低低地既...一定唔可以比你老公去囉~比著係我老公..如果佢去既話,我頭都擰甩佢呀~食飯..叫條女自己食啦~食自己呀!睇醫生...去青山睇啦~都忽忽地架..叫人地個老公陪佢~不知所謂~

男爵府

好媽媽勳章

我唔會准許佢同ex女友食飯或睇醫生,
基本上其他野都唔得!
ex女友有需要係應該搵自己既朋友而唔係搵人地老公

伯爵府

食飯都無乜問題,但如果叫我老公陪佢睇醫生就有點兒那個喇...
大b駿逸細b駿晞

別墅

嬲 係正常個 wo ~
我係絕對係唔會比佢地有聯絡架 當我知佢x搵佢我即比面色佢睇喇

大宅

susannalee 寫道:
佢地行咗十年....咁呢啲小事我係咪應該睇開啲呢????可能我小氣啦!!!因為我覺得好嬲!!! :-(

甘你老公有無去先, 無就唔需要嬲. 有就打死你老公

民房

我覺得緊張還緊張, 但係唔駛將件事化大, 攪到好似無聊師奶無野做搵野做咁, 乜都嬲一餐嘈一餐 ... 係男人都唔鍾意咁啦, 你越火越嘈越話唔得, 咪只會令佢覺得你連佢識朋友既自由都唔俾佢, 最後只係會攪到你同老公既關係變差, 而且果係係你老公個ex, 你唔俾佢地見, 咁同否定你老公既歷史有乜分別?每個人都有歷史ga la

用d溫柔d輕鬆d既方法俾你老公知道你唔鍾意, 你緊張佢, 但係唔好限住晒佢唔準點唔準乜, 個男人真係錫你同愛你既一定知要點做

聖經入面話"當妻子的要順從丈夫", 但亦說"當丈夫的要愛你的妻子如同自己的身子", 你老公愛你, 就唔會做d傷害你既野囉

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你咁樣諗, 絕對唔小氣, 重好正常. 有問題嗰個係你老公個X女友, 如果你老公繼續同佢有來往, 咁你老公都有問題, 大家都唔需要扮大方.

禁止訪問

男爵府

我會直接同老公講,他這樣做我唔可以接受,如果他一定要這樣做,我會反面.

男爵府

我會直接同老公講,他這樣做我唔可以接受,如果他一定要這樣做,我會反面.

男爵府

別墅

我老公個X係個大陸女人,咁佢叫我老公去嘅原因係佢睇開嗰個婦科醫生係喺香港,所以佢話唔識去喎!!要我老公帶佢去......不過佢係話「要」..唔係「唔該」囉!!!!我好唔開心,而我老公其實早就同我講過佢係一個好自私,同不講道理嘅人,都怕咗佢,只不過個女人成日都用「同你行咗十年,依家叫你咩咩咩都話唔得.」之類嘅說話同我老公講,攪到我老公覺得自己好似好衰咁囉….

別墅

susannalee,

your husbund is a really good man. I guess if your husubnd knows you don't like it, tell him to tell that girl it's not him that doesn't want to go there w/her, it's his wife doesn't want him go to. Hope that cheap woman will go away and not bother your husbund next time.

洋房

我對我老公D ex個個唔同做法(雖然佢同佢地冇聯絡), 不過好似你老公個大陸女人ex, 叫人陪佢睇婦科, 咁病, 順便叫佢睇埋精神科啦. 又話去開睇個醫生, e+又唔識去!? 佢知你老公心軟, 所以會講D說話要你老公陪. 叫你老公同佢講話老婆唔中意佢地再聯絡, 見面更加唔得, 叫佢自己坐的士去啦. 有D女人好老奉, 得吋進尺, 自己大晒, 唔會理人地唔方便, 老婆會嬲. 唔絕D拒絕佢, 第時仲大埋激氣野你受呀. 你老公照直講晒你知, 真係好好呀, 無謂因為D無謂人, 有D咩誤會啦.

大宅

如果無位,D女人入唔到黎既,幾時都係弱者最得人同情架啦!佢扮弱你咪弱過佢囉,睇下老婆緊要定個EX緊要
該用戶已被刪除

別墅

個ex真係個個星期都玩嘢 昨天又打俾我老公啦~~~各位...你地點睇???

水晶宮

我覺得你應該問番你老公點睇,最緊要你老公對佢態度係點,表明立場,同你老公講每個人容忍有限度.

首頁

尾頁

跳至