家庭理財

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

Re: 原來講真心話都會被人鎖, 大家要小心啦!!!

頭痛人,

唔好咁快走呀! 可唔可以pm埋比我? 唔該!

伯爵府

牛年勳章

頭痛人 寫道:
Hi 2626,

多謝你既support! 不愧我用咁多時間教人, 終於有一個支持者, 真係好開心!

我都 support 你呀!
你又無講粗口,又無賣廣告,又無中傷人,大家討論下0者,咁都鎖?
到而家都無人出來解釋,我地真係唔知犯左咩版規喎?
好無理由呀!!!

複式洋房

PLS ALSO PM TO ME, Thanks

洋房

版主,

我相信你係公正, 不過” 公正”唔係得把口, 仲要比人睇得到 !
希望你快d出來解釋下, 否則大家繼續誤會你, 仲意為你有利益衝突, 就唔好啦

複式洋房

Hi fatpooh, Lucky & YinYinmummy,

巳經PM比你地啦, 你地自己慢慢睇喇!

複式洋房

2626 寫道:
頭痛人..... 無私的分享,值得學習......功德無量.....感謝你.

不要氣餒...支持你

大宅

Please also pm to me. Thank you!!

複式洋房

多謝你既支持! 不如你去果個綱址好好學習吓啦, 果度有好多專家都好醒嫁, 你問佢地都會好多人答你嫁, 果個綱又唔會封鎖人地啲主題架! 嬲黎都冇乜用囉!

virgokaren 寫道:
[quote]
頭痛人 寫道:
Hi 2626,

多謝你既support! 不愧我用咁多時間教人, 終於有一個支持者, 真係好開心!

我都 support 你呀!
你又無講粗口,又無賣廣告,又無中傷人,大家討論下0者,咁都鎖?
到而家都無人出來解釋,我地真係唔知犯左咩版規喎?
好無理由呀!!! [/quote]

大宅

頭痛人,
received with tks

複式洋房

Hi chillyrose,

巳PM比你喇!

chillyrose 寫道:
Please also pm to me. Thank you!!

禁止訪問

別墅

Hi !

Please also pm to me, thanks a lot!!!
我個"得意" 越來越難搞!! :-o :-o :-o :-o

複式洋房

Hi reneeleung & *Polly*,

大宅

頭痛人 :

我都有興趣呀, 煩請你pm我, thx~

子爵府

好媽媽勳章

頭痛人,

可唔可以pm埋我呀??
thanks!
2006年12月28日 出世-----3.41kg 1個月---5kg 2個月---6.04kg---58cm(自己度) 4個月---7.72kg---65cm(自己度)

男爵府

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章

please PM to me .thank you very much!

男爵府

頭痛人 :

我都有興趣呀, 煩請你pm我, thx
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

複式洋房

各位,

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

頭痛人,

Pls PM the website to me too. Thanks.

首頁
12345...7

尾頁

跳至