自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

回覆:simple430 的帖子

我都唔會調左佢,我阿女一出世就有問題急救,做完手術出左手術室我就即刻打比媽咪,叫媽咪幫阿女預備定身後事,點都好都叫生左出黎,要走的話都想好好睇睇

alicemic    發表於 13-12-4 12:58

珍珠宮

引用:虎毒不吃兒,+呢個人太多大話,+唔知佢邊句真

原帖由 klm402 於 13-12-04 發表

虎毒不吃兒, 呢個人太多大話, 唔知佢邊句真邊句假, 即管當佢 ...
咁又係。。。

伯爵府

ming1020 發表於 13-12-4 10:29
我都唔會調左佢,我阿女一出世就有問題急救,做完手術出左手術室我就即刻打比媽咪,叫媽咪幫阿女預備定身後 ...
我記得我有睇過你既post, 希望你事事可好呀 ming1020

珍珠宮

回覆:唔似有意殺b女

做阿媽個女有事,第一時間call 白車,而唔係掉左佢囉!

Sami  AGREE...小動物都唔會就咁丟, 可防係人???  發表於 13-12-4 12:42

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

如果話影相為send 去俾c6, 希望留住個男人,但最後個c6都無回來,
樓主又點睇呢?

男爵府

熱血勳章

如果係意外,我真係諗唔通以下2點何解!
1-女兒死後,正常會唔會將佢當垃圾掉?
2-仲可以咁冷靜去精心策劃拐b事件?

伯爵府

引用:如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。

原帖由 Happy小米 於 13-12-04 發表
如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。??

做人媽媽,好明白,唔覺得bb 得意,可愛,都唔會影相啦!
有時控制唔到情緒,錯手左

大宅

其實我都係咁諗,我見b女肥肥白白,衫仔都係乾淨企理,佢平時應該唔係唔錫唔理個女嘅媽咪,況且如果唔係平時影好多相,警察都唔會留意到17號之後冇再影相,
我唔係同情佢,但係好想知道當中發生左咩事,點解會變到今日咁令人難過嘅局面…

子爵府

引用:但佢放出來嘅相無一張影得BB好,+例如坐好衣

原帖由 KAKAMAMAKAKA 於 13-12-04 發表
但佢放出來嘅相無一張影得BB好, 例如坐好衣服整理好之類, 我同個女影相都一定幫女女整理好D頭髮等等, 佢第 ...
係喎,正常放相都放張最靚,佢都好求其。

都唔明點解仲有人開post講好說話
搏鬧定呃分

jolo  Agree  發表於 13-12-4 13:14
barbiewong    發表於 13-12-4 11:20

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+lemoontea+於+13-12-04+發表

原帖由 Freesia_cat 於 13-12-04 發表
我諗呢個係正常媽媽嘅表現囉! 愛女唔會第一時間係諗完美計劃棄屍。

大宅

如果唔係有意,就算只是情緒激動一時錯手,都唔會大話連遍啦!睇佢咁深思熟慮,行每一步都計算過,知佢有幾惡毒!我絕對唔會同情呢個女人

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。

原帖由 Happy小米 於 13-12-04 發表
如果媽媽唔愛個女,点會成日同佢影相。。。??

做人媽媽,好明白,唔覺得bb 得意,可愛,都唔會影相啦!
其實我再睇返b女啲相,都有呢個感覺,b女生前應該都有媽媽錫,睇佢肥嘟嘟,衣着整齊咁,又唔似俾人虐待喎!所以死因真係好可疑,無論真相係點,都希望個媽媽合作啲,當係幫個女做返啲嘢

我要記得幸福......

伯爵府

BK Milk勳章

我死o左隻倉鼠都拎落街挖個洞埋o左佢, 諗都唔硬諗掉佢入垃圾桶.....

將自己個親生女當垃圾掉, 如果真係唔小心焗死點都唔會咁做啦......似係毀滅證據囉~~~~

珍珠宮

引用:其實我都係咁諗,我見b女肥肥白白,衫仔都

原帖由 pakbu 於 13-12-04 發表
其實我都係咁諗,我見b女肥肥白白,衫仔都係乾淨企理,佢平時應該唔係唔錫唔理個女嘅媽咪,況且如果唔係平 ...
我就係見警方話到某天,b 女冇哂木,即係佢日日影啦!我先咁諗。

禁止發言

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+KAKAMAMAKAKA+於+13-12-04+發

原帖由 LIME_BABY 於 13-12-04 發表
係喎,正常放相都放張最靚,佢都好求其。

都唔明點解仲有人開post講好說話
唔係講好話,只是以点論點。
我冇話同情佢,冇話佢咁處理左份係正常。。

呃分??
你想多左了!你看看我幾多分,使唔使咁做?

大家討論下啫。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

如果愛B女就應該第一時間call白車,話知要坐一世監。

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

rabbit75 發表於 13-12-4 10:17
個人認為要問下個男嘅,
可能唔係阿媽殺

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果同情佢, 咁邊個同情B女!!!!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至