影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 明成皇后

係唔係比d倭人殺死呀!
yunman 寫道:
kwaiyau12:

你睇晒全套沒?
最後王妃係咪死得好慘呀?
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

鄭內人靚好多, 張賤人死左唔洗向到周圍發癲, 打人................
sandylaw 寫道:
遲d鄭內人會升左 淑媛

以張尚宮就冇得升,要俾鄭淑媛騎住
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

YES王妃係俾0的日本人殺佐0既 :-(
綽盈媽咪 寫道:
係唔係比d倭人殺死呀![quote]
yunman 寫道:
kwaiyau12:

你睇晒全套沒?
最後王妃係咪死得好慘呀?
[/quote]
幸運星CHERRY BLOG

男爵府

電視就係咁0既喇...無眼睇
亞薛 寫道:
張尚宮真係幾醜,李尚宮靚好多,主上都唔知點揀 [quote]
kwaiyau12 寫道:
做宫女都嫌佢丑... :mrgreen:
[/quote]

男爵府

原來呢,王妃無殺張尚宫呀,只係將佢送佐出宫呀,後尾張尚宫仲變到好好添,好像係學佛哦

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原來呢,王妃無殺張尚宫呀,只係將佢送佐出宫呀,後尾張尚宫仲變到好好添,好像係學佛哦
係咩~~又會咁既!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

水晶宮

仲諗住睇佢點死添

bebu123 寫道:
[quote]
係咩~~又會咁既! [/quote]

男爵府

我其它都唔無咁想睇,一睇就睇佐最尾個幾集,慘...慘...慘...心都痛埋 :-( :-( :-( 王妃佢好勇敢呀,0的日本人沖入皇宫要殺佢,佢竟然唔逃走,仲要主上同世子佢0地唔好陪她(因為佢知道佢0地0的人淨係要佢條命,如果主上佢0地唔係度係唔會殺佢0地0既,如果搵唔到王妃佢0地係唔會放過佢0地0架,所以王妃都知道佢今次一定要死)0的日本人周圍搵王妃0既住所,王妃就係佢0地沒搵到來之前,著好晒0的大禮服,坐係自己間房入邊,0的宫女企晒係佢身邊,好有威嚴,0的日本仔沖到入來見到王妃都驚驚0地0架,佢0地仲以為王妃係搵人頂替0既添,但係估唔到佢咁勇 :-( 0的日本人一個一個咁殺,一刀軟落王妃個假髮度,成個假髮跌佐落地,王妃仲係一動不動,仲係度笑住口添,好慘呀 :-( :-( 跟住洪尚宫抱住王妃喊,日本仔一刀軟落洪尚宫個背隻度 :-( :-( :-( 跟住又一刀剌入王妃個心口,就咁王妃就...... :-( :-( :-(
仲諗住睇佢點死添

[quote]
bebu123 寫道:
[quote]
係咩~~又會咁既! [/quote][/quote]

珍珠宮

oh.....洪尚宮都要死...too bad :-( :-( :-(

男爵府

王妃俾日本人殺佐之後,仲要抬走條屍燒佐佢(唔俾主上佢0地知,話王妃可能逃走佐添)跟住俾宫入邊0既一個守衛懷疑係王妃0既屍體(因為佢諗如果係其它人佢0地係無必要要燒佐條屍,仲要係死佐好多宫女,淨係燒一個 )0的日本叫佢0地撿返0的骨頭,()落湖度喂魚食添,幾無人性, 好彩個0個守衛叫人交俾佢,跟住靜雞雞攞0的骨頭埋佐落宫底個柱邊度(因為呢個時候仲唔可以話俾主上聽王妃死佐,0的日本人軟禁佐主上,有咩事佢0地都知道0架)後來係0的人知道王妃已經死佐,又搵唔到條屍,呢個守衛先至去搵主上0架,入棺個陣仲係攞0的泥整個人形出來,跟住整0的骨頭入去,著好衫,就咁入棺喇,咁都好過俾人喂魚0既 :-( :-( :-( :-( :-(
我其它都唔無咁想睇,一睇就睇佐最尾個幾集,慘...慘...慘...心都痛埋 :-( :-( :-( 王妃佢好勇敢呀,0的日本人沖入皇宫要殺佢,佢竟然唔逃走,仲要主上同世子佢0地唔好陪她(因為佢知道佢0地0的人淨係要佢條命,如果主上佢0地唔係度係唔會殺佢0地0既,如果搵唔到王妃佢0地係唔會放過佢0地0架,所以王妃都知道佢今次一定要死)0的日本人周圍搵王妃0既住所,王妃就係佢0地沒搵到來之前,著好晒0的大禮服,坐係自己間房入邊,0的宫女企晒係佢身邊,好有威嚴,0的日本仔沖到入來見到王妃都驚驚0地0架,佢0地仲以為王妃係搵人頂替0既添,但係估唔到佢咁勇 :-( 0的日本人一個一個咁殺,一刀軟落王妃個假髮度,成個假髮跌佐落地,王妃仲係一動不動,仲係度笑住口添,好慘呀 :-( :-( 跟住洪尚宫抱住王妃喊,日本仔一刀軟落洪尚宫個背隻度 :-( :-( :-( 跟住又一刀剌入王妃個心口,就咁王妃就...... :-( :-( :-( [quote]
仲諗住睇佢點死添

[quote]
bebu123 寫道:
[quote]
係咩~~又會咁既! [/quote][/quote][/quote]

男爵府

我都唔明點解個個都要殺死皇后, 連日本仔都要只係殺皇后?????????? 係唔係又係皇上老豆攪出來.?
綽盈媽咪 ;-)

禁止訪問

男爵府

唔係,主上佢阿爹係好0既,佢只不過係同王妃0既意見不和,個0個都係為佐朝鮮好0架,後尾主上阿爹同王妃仲好好添 日本人要殺王妃係因為王妃0係朝鮮來講係最有地位.又聰明等等喇...殺佐王妃朝鮮埋無使話事人囉,總之王妃死佐對日本人來講係好事黎0架,0的日本仔殺佐王妃之後,佢0地都覺得王妃好值得尊敬0架.
綽盈媽咪 寫道:
我都唔明點解個個都要殺死皇后, 連日本仔都要只係殺皇后?????????? 係唔係又係皇上老豆攪出來.?

男爵府

係最後個5.6集死佐0架 :-( :-( :-( 我睇到喊到毛巾都濕埋,真係諗到都覺得慘呀,一個咁好0既王妃,仲要咁值得人尊敬,就咁樣俾0的死人日本仔殺佐,包條屍燒埋,仲要叫人撿0的屍骨喂魚,無天理...無天理... :-( :-( :-( :-( :-( 係要死都係白年歸老咁樣去0架,全屍都無 :-( :-( :-(
yunman 寫道:
王妃死得咁慘呀 :-(
係咪係最後果集做嫁?

伯爵府

我都有追明成皇后, 但係有時要返學睇唔到, 所以想知道:
1. 點解皇上會鍾意張尚宮? 係唔係張尚宮追佢架?
2. 究竟皇后生了幾多個bb? 點解個個都養唔大?
3. 有無地方可以睇返? 有好多集都無睇到
另外我覺得雖然明成皇后死了, 皇帝都仲係會好愛佢的, 而且佢都死得好有尊嚴, 我真係唔想睇到佢俾人"佔污"

男爵府

1)主上因為誤會王妃所以嬲佐王妃,男人差唔多個0個都係咁0既喇,更何況佢係主上,係張尚宫勾引主上0既,主上又係為佐激王妃所以成日同張尚宫一齊.

男爵府

2)好像生佐5個,死佐4個,唔知點解會死 3)唔知哦,我都係租來睇0既,王妃死佐主上係好愛佢,但係你話佢死得好有尊嚴就唔係囉,咁樣俾0的倭人殺佐仲燒埋條屍,幾無人性,如果到時你可以睇到王妃死0個一集你就會知道王妃死得有幾慘喇 :-( :-(
LoveChild 寫道:
我都有追明成皇后, 但係有時要返學睇唔到, 所以想知道:
1. 點解皇上會鍾意張尚宮? 係唔係張尚宮追佢架?
2. 究竟皇后生了幾多個bb? 點解個個都養唔大?
3. 有無地方可以睇返? 有好多集都無睇到
另外我覺得雖然明成皇后死了, 皇帝都仲係會好愛佢的, 而且佢都死得好有尊嚴, 我真係唔想睇到佢俾人"佔污"

伯爵府

我想問下 明成皇后 有無係tvb 星期六或日播過架?

複式洋房

我想問下, 而家個世子係咪王妃生架? 定係張尚宮呀? 因為我係放假無去街先有機會看咋, 有次見張尚宮話世子係佢個仔, 但又有人話之後王妃生咗個, 究竟係點呀?

水晶宮

明成皇后每集劇情

首頁

尾頁

跳至