自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:Yahoo Blog係咪已經關閉咗

我都未搬家,唔係12月26號先last day 咩

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我都係,仲未搬晒d blog 呀

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好彩已經backup左仲轉左去sixablog...入面真係有好多回憶.

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 yuensiu 的帖子

找到啦! 試左backup到, 如未backup 可以去click 以下link.
http://download.blog.yahoo.com/download

JFL  Thanks!  發表於 13-12-10 10:28
hate3party  Thx  發表於 13-12-7 00:16

子爵府

虎到金來勳章 DHA勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 dogdogling 的帖子

快去backup
http://download.blog.yahoo.com/download

子爵府

回覆 connie160878 的帖子

快d去backup

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:回覆+yuensiu+的帖子找到啦!+試左backup到,

原帖由 qlala 於 13-12-06 發表

找到啦! 試左backup到, 如未backup 可以去click 以下link.
我backup左但用blogger我只匯入到文字,相要另外整

子爵府

http://seeddauding.blogspot.hk/2013/09/from-yahoo-to-blogspot.html

珍珠宮

qlala 發表於 13-12-6 16:13

但係我有成700篇blog,有5x篇未加相,依家2頭唔到岸咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

子爵府

2023年兔年勳章

我仲未back up,又唔知搬去邊!加上電腦白痴,唔識搬家,無從入手

子爵府

2023年兔年勳章

連yahoo blog都執笠,我怕搬去新blog後,轉個頭又話要close,咁就惨有冇咩blog介紹,可以相+文章一齊搬?不用續篇插入相片?

另外,不知有否jm會用收費既blog?唔知好唔好用、貴不貴?
如果可以一勞永逸又收費合理,我會考慮!

大宅

thanks qlala, 已經BACK UP咗啦!

大宅

回覆:Yahoo Blog係咪已經關閉咗?

我用手機仲入到喎~

伯爵府

玩具勳章

回覆 Rose^^ 的帖子

吃吧好多都去咗呢度

子爵府

2023年兔年勳章

引用:回覆+Rose^^+的帖子去+吃吧好多都去咗呢度

原帖由 sum_mit 於 13-12-06 發表
回覆 Rose^^ 的帖子

去 吃吧好多都去咗呢度
你好,請問搬家時,相片需從新插入文章?謝!

大宅

引用:回覆+dogdogling+的帖子快去backuphttp://d

原帖由 qlala 於 13-12-06 發表
回覆 dogdogling 的帖子

快去backup
搞掂咗喇,唔該曬呀
真係嚇死,如果真係無哂d data我諗我會喊呀!

我就搬咗去blogger

只許周官放火 不許百姓點燈

子爵府

其實點解要關者,我好中意周圍睇人地d blog 架

伯爵府

玩具勳章

回覆:Rose^^ 的帖子

其實我睇開的blogger去咗過面。詳情妳要快手去問。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

piyo28 發表於 13-12-6 11:45
我想入去睇吓人地寫的blog, 都己經入唔到了.
睇唔到啦,LINK死晒~好多旅遊POST都無晒

首頁

尾頁

跳至