夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 發現老公係網上約別人開房

你不如學下佢...試下上網做同一樣既行為...睇下佢有咩野感受...

子爵府

佢又會咁坦白既??

比我已經心理準備定,隨時同佢玩完
紫水晶 寫道:
尋日同佢講起..佢仲爆左
話有一次同個女同事係屋企睇碟
跟住同人係床上攬攬錫錫~~不過冇攪到
我心如刀割..... :cry: :cry: :cry:
點解呀
佢喊哂要我原諒!但我做唔到..好辛苦..唔知點?
你地可以俾下意見我嗎

複式洋房

恕我直言,我覺得你老公似乎試緊你嘅底線去到邊,我諗佢已經對你不忠不止1次,只不過今次俾你發現啫。講到對你咁坦白,又點會繼續一錯再錯

複式洋房

無益無建設性,兩敗俱傷的行為。
你咁做即係認同佢嘅行為啦。
松鼠仔 寫道:
你不如學下佢...試下上網做同一樣既行為...睇下佢有咩野感受...

言論偏激的不惑男士

複式洋房

我真係唔知點做囉~~~~~~~~~????
佢話以後都唔會~~我真係唔會信
好hurt:cry: :cry:
我今日會搬開幾日諗下先~

水晶宮

紫水晶 寫道:

搬開幾日都好,俾時間自己消化下成件事,冷靜下,諗下以後點做。

天空之城, 快樂之地

複式洋房

吹水約人開房? 果個人你識唔識,你老公同佢熟到可以開咁大玩笑咩 ? 最主要係你自己信唔信~

大宅

妳知唔知妳老公的網上身份, 如果知的話,
找機會和他做網友, 然後引佢出嚟, 妳味知真定假
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

大宅

妳知唔知妳老公的網上身份, 如果知的話,
找機會和他做網友, 然後引佢出嚟, 妳味知真定假
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

大宅

分開冷靜下都係好既, 比d時間自己諗下想點做

我都好明白心如刀割既感受....之但係如果個行為係我接受唔到, 我會選凙離開, 因為我既教訓就係, 自己先係最愛自己既人, 我只會令自己開心快樂, d無謂人唔愛/尊重自己, 算~ 自己去搵開心快樂既人生會梗好

希望你快d走返出黎, 開心返

大宅

分開冷靜下都係好既, 比d時間自己諗下想點做

我都好明白心如刀割既感受....之但係如果個行為係我接受唔到, 我會選凙離開, 因為我既教訓就係, 自己先係最愛自己既人, 我只會令自己開心快樂, d無謂人唔愛/尊重自己, 算~ 自己去搵開心快樂既人生會梗好

希望你快d走返出黎, 開心返

大宅

佢挑戰緊你尺度, 好快啲離婚啦 !

仲可以原諒 ?!

男爵府

如果你愛你老公,就唔好在諗,當無事發生;

如果你想追查到底,就最好睇實d佢,但你會好辛苦,成日疑神疑鬼,大家都會唔開心,遲早都會爆一大鑊。

但你老公真係好唔要得,一係佢應該做得高明d,唔好俾你知;一係,你唔好再去check佢,知少d,蠢d,咁樣會開心d!!

男爵府

紫水晶,

既然佢講得出呢d唔係人講o既說話,我會----> 走!!!!

我會覺得佢好污糟,我亦唔相信佢只係同人攬攬錫錫!!

一個愛你o既人,係唔會同你講呢d說話!!!

紫水晶 寫道:
尋日同佢講起..佢仲爆左
話有一次同個女同事係屋企睇碟
跟住同人係床上攬攬錫錫~~不過冇攪到
我心如刀割..... :cry: :cry: :cry:
點解呀
佢喊哂要我原諒!但我做唔到..好辛苦..唔知點?
你地可以俾下意見我嗎

男爵府

紫水晶,

走啦,我撐你!!!!

紫水晶 寫道:

大宅

果然係一個不折不扣的濺男
對你好唔尊重law,居然夠膽死同你講同女同事睇碟搞到差d上埋床!咩碟咁勁先?唔講都心中有數啦!以咁情形黎睇你c6除咗上網會口花花外,平時對d女同事or其他女性朋友都一样會咁law,如果唔係咁,一個普通女仔點會單獨跟一個有婦之夫反屋ar.

男爵府

吹水~我就唔信喇~咁多野唔講講開房~
咁佢係咪第一次發生呢d事呀???

大宅

好玩咩?你問番佢,妳係網上約男人開房,問佢點睇?都痴痴哋!

禁止訪問

王國長老

王國長老

套用大契既金句: "本性如此"

呢個人本性有問題, 今日未搞,遲早都出事,有乜理由孤男寡女一齊睇電視到攬攬錫錫? 又約人開房?

冇得救啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至