自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 各位靚媽...有事求教呀!! 恩恩有少少肺炎...除左食藥...有咩湯水幫到佢??

casa_mami 寫道:
仲可以煲百合蜜'早'粥, 可以潤肺化啖, 加舊肉會好味d.

Thanks~ 不過...隻曳曳B唔係好食粥...佢鍾意飲湯...琴日先煲左霸王花無花果枇杷煲豬展湯比佢飲...佢都飲左兩碗!!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 各位靚媽...有事求教呀!! 恩恩有少少肺炎...除左食藥...有咩湯水幫到佢??

ALL,

今朝同恩恩覆診...醫生話佢已經冇肺炎...仲有幾聲咳係正常...可以返學...只係叫我下星期再帶佢返去聽下個肺仔仲有冇聲...希望佢快D完全好番啦... :-( :-( :-(

珍珠宮

貝貝
好番就好喇 d 尾慢慢會清架喇,比 d 時間
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

webjen 寫道:
貝貝
好番就好喇 d 尾慢慢會清架喇,比 d 時間

知道...thanks~

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: c啦...恩恩而家冇乜點咳...不過...到我啦!!! 慘慘呀~~~

唉...c啦...恩恩而家冇乜點咳...不過...到我啦!!! 唔知係咪比佢野到我呢...呢兩三日都勁咳...夜晚都咳醒!! 又驚野番比佢...好慘呀~~~ :-( :-( :-(

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 今日我自己睇左醫生啦.....

醫生話我係氣管炎...不過唔會野番比囡囡喎...就黎咳c我啦... :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至