嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 吉x島 huggies厚身濕紙巾160片勁平﹗

leungwaimin 寫道:
cy_cheung,

go to parknshop online la~i saw today er!

but need to buy over $400 for free delivery!!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

我都係訂百佳

伯爵府

我今日嚮大埔JUSCO掃左lu~真係超抵~仲抵過買開野果幾間藥房呀~

禁止訪問

畀面勳章

大宅

rachel 寫道:
今天去掃左10包 , 攞到我死吓死吓
me too.....

大宅

醒目開學勳章

在萬寧買左了, 無咩貨剩.

男爵府

係百佳訂啦,夾埋買汽水、重既野,不知幾好,免費有人送上門~平時自己抽餐死

大宅

我屋企附近間百佳都冇呢隻貨呀! :-(

男爵府

2024勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

From 25-27 May 2007, Watson, Mannings, Welcome,Apita, Jusco & Park'n shop sells "huggies厚身濕紙巾160" at HK$24.9 until stock last. I've rec'd this msg from Huggies BB Club on 25 May 2007.

大宅

我老公係Mannings買左3包呀...正

大宅

Dear All,

How to check the expire date of the wipes? the date printed on pack is producing date?
Help!

男爵府

2024勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

I'm interest on the expiry date.

子爵府

我揾左好多間都冇.......... :-(

大宅

The expiry date is 3 yrs after the production date

男爵府

係la, 我都o係百佳訂o左10包, 唔洗自己周圍掃貨又唔洗拎

siulan888 寫道:
係百佳訂啦,夾埋買汽水、重既野,不知幾好,免費有人送上門~平時自己抽餐死

大宅

JUSCO、西田、百佳、惠康、watsons、mannings、new world dept store及apita 都有特價24.90一包。

今次係代理做特價,25-27/5 共三天。
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

有冇其他媽咪可以同我 share huggies厚身濕紙巾160片, 因為上綱係百佳訂要滿 $ 400 才送貨, 但我只想要 8 包, 多出了 9 包, 有冇人可以同我 share ( 可以在寶站交收 ). thanks !

大宅

昨天我在百佳網上已訂,但已無貨 :-(

大宅

我今日都訂到呀

wendycheuk 寫道:
昨天我在百佳網上已訂,但已無貨 :-(

別墅

但係百佳網都無打到缺貨wor...咁即係仲有無架?

首頁

尾頁

跳至