潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 日常出街防晒用邊隻好...

Sofina Vitual rich UV cut milk spf24, if buy in HK around HK$330 but in Japan it only costs HK$250

複式洋房

Biotherm

男爵府

2001122 寫道:
我都係Sofina支持者

但我最近發現支好嘢!!Netrogena 防 UV Spray! 噴身一流呀!!

我都用緊Netrogena UV Spray,貪佢快靚正,噴手、腳一流
臉部最近買

民房

我都係用Sofina.

男爵府

Sofina

大宅

用Sofina HADA.KA 之前,我都覺得Sofina uv cut milk 好正, 今次去日本仲想入貨,點知個sales 話日本好少人用uv cut milk 介紹我用HADA.KA 條line話比uv cut milk更補濕同潤,用過之後真係覺得好正, 補濕得o黎又唔"立", very good!

KiuKiu-Mama

tszlok814 寫道:
Sofina HADA.KA 好正
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

男爵府

想請教HADA.KA係唔係即係 UV protect moisturizer SPF24 PA+++? 如果UV cut milk 係有SPF50. 咁HADA.KA只有SPF24 足夠嗎? thanks.

KiuKiu-Mama 寫道:

用Sofina HADA.KA 之前,我都覺得Sofina uv cut milk 好正, 今次去日本仲想入貨,點知個sales 話日本好少人用uv cut milk 介紹我用HADA.KA 條line話比uv cut milk更補濕同潤,用過之後真係覺得好正, 補濕得o黎又唔"立", very good!

KiuKiu-Mama

[quote]
tszlok814 寫道:
Sofina HADA.KA 好正
[/quote]

大宅

me 2 ar,質地好爽~正
kcmom 寫道:

我都係用Sofina.

大宅

大宅

我都係用Sofina, 正

首頁

尾頁

跳至