想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 人地BINGO, 自己失落!

Mani_Fai,

我而家都會好似你咁,知道有大肚既fd 出來..我就唔想出..唔想見到佢地~~~因為我知道..我睇到一定會好心酸, 好唔開心! 有時..我都好唔鍾意自己有咁既心態:-(

Mani_Fai 寫道:
我有個fd 同我同年結婚的. 人地已經有個3歲幾既女, 下個月又生第2個了... 我就咩都無... 有時約左friend, 知道佢都出黎我都唔會去, 唔想比人問. 個心會唔開心. 但身邊既朋友唔會明. 我都唔想解釋.
總之有得避就避... 好可憐!!!

子爵府

MUJIMUJI

我同你一樣,年紀越大,壓力越大, 之前還好d, 但當見到遲過自己結緍的朋友及親友, 一個個都生咗, 自己心真係好難過的.(但又要扮到無野),依家我都順其自然

子爵府

MUJIMUJI

可否PM 中醫資料給我,THANKS

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

rainypen,
咁妳老友個妹係唔係做iui呀?佢做咗幾多次iui呢?
妳有冇試吓book仁安呀?
大家加油呀!!

洋房

MUJIMUJI

睇妳寫出每個字,我身同感壽情況希望妳早日bingo,

MUJIMUJI 寫道:
sze221,

現在我知道身邊既人有左bb, 都好有d 心酸的,不過~~我地都要面對的!

第2次小x 後, 我發現自己有"卵巢多囊",所以就睇中醫調理左幾個月,西醫認為無得醫既症,居然俾中醫醫返好!希望下次再有bb時,可以順利啦!

我地都要努力呀!

[quote]
sze221 寫道:
MUJIMUJI

我同你Case 都係差不多, 我都好down ,你有沒有睇中醫.
[/quote]
[img align=left]http://www.hellob.com/cache/070613-57588-16443_s3.jpg[/img]

洋房

MUJIMUJI

睇妳寫出每個字,我身同感壽情況希望妳早日bingo,

MUJIMUJI 寫道:
sze221,

現在我知道身邊既人有左bb, 都好有d 心酸的,不過~~我地都要面對的!

第2次小x 後, 我發現自己有"卵巢多囊",所以就睇中醫調理左幾個月,西醫認為無得醫既症,居然俾中醫醫返好!希望下次再有bb時,可以順利啦!

我地都要努力呀!

[quote]
sze221 寫道:
MUJIMUJI

我同你Case 都係差不多, 我都好down ,你有沒有睇中醫.
[/quote]
[img align=left]http://www.hellob.com/cache/070613-57588-16443_s3.jpg[/img]

複式洋房

kittyyuk,

多謝你既支持呀!你都要同我一樣..大家一齊努力..一齊早日bingo呀!

別墅

其實心中的感受真係唔敢同識的人分享,怕她們覺得我很小器。
在我小產的同時,有兩個好朋友不約而同向我報喜訊,之後又陸續有其他friend有BB。
我心中很登他們高興,但在搭車回家途中,竟不自覺流淚。連老公都比我嚇親。好在他很明白我的感受。也很鼓勵我去看中醫,even i already chane 3 ec la!

但很難忘記心中的傷痛,因我經常見到我的好友, at least 1-2days a week。我與她的預產期只差2天。看着她的肚大,很難不想起小B....

她曾話我成日轉中醫唔好!但很難告知她我的感受和想法,加上有人話我命中難有...so ...sudden feel sad
成日話最想有BB係你倆個,但到依家得你哋末有,快啲啦!
雖然係善意的說話...但我都想有呀!

民房

可否send 中醫資料給我,THANKS
[email protected]

複式洋房

miffypooh,

我地絕對可以跟你分享的,仲有你honey呢~~睇得出,佢好著緊你。講真~~我地大家都有個咁錫自己既老公,已比好多人幸福~~

[quote]
miffypooh 寫道:

其實心中的感受真係唔敢同識的人分享,怕她們覺得我很小器。
在我小產的同時,有兩個好朋友不約而同向我報喜訊,之後又陸續有其他friend有BB。
我心中很登他們高興,但在搭車回家途中,竟不自覺流淚。連老公都比我嚇親。好在他很明白我的感受。也很鼓勵我去看中醫,even i already chane 3 ec la!

但很難忘記心中的傷痛,因我經常見到我的好友, at least 1-2days a week。我與她的預產期只差2天。看

首頁

尾頁

跳至