心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-7-4 09:21 發表
Good morning~~PK

3豬,
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-4 09:22 發表

早呀))))))

咁多位

早,比比

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

男爵府

愛愛淫^^早呀!!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珍珠宮

原文章由 進藍 於 07-7-4 10:13 發表
愛愛淫^^早呀!!!!

找呀,愛人

男爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-7-4 10:20 發表

找呀,愛人

:lol 食jor早餐未呀???:lol
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珍珠宮

原文章由 進藍 於 07-7-4 10:23 發表

:lol 食jor早餐未呀???:lol

食左喇,有心!

您就緊係一早起身吃愛心早餐啦

珍珠宮

PK做嘜變左花師奶呀?
原文章由 pinkykei200 於 07-7-4 09:26 發表

3豬,

男爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-7-4 10:29 發表

食左喇,有心!

您就緊係一早起身吃愛心早餐啦

是呀^^唔是點會禁早鄭到禾呢!!!

珍珠宮

好曬呀!戴番副超先
原文章由 進藍 於 07-7-4 10:33 發表

是呀^^唔是點會禁早鄭到禾呢!!!

男爵府

原文章由 3littlepigs 於 07-7-4 10:42 發表
好曬呀!戴番副超先

是喎**又真是好晒喎**旦禾都正番負蕉先!!

珍珠宮

原文章由 進藍 於 07-7-4 10:44 發表

是喎**又真是好晒喎**旦禾都正番負蕉先!!

衰計

翡翠宮

巧煩呀次廁回應刀要粉巧雷先粉到醉update個post

珊瑚宮

原文章由 ringoivy 於 07-7-4 10:55 發表
巧煩呀次廁回應刀要粉巧雷先粉到醉update個post

你噚晚無rt呀

咁火ge:loveliness: :loveliness:

男爵府

我都未習慣用新版面。

翡翠宮

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-4 11:02 發表

你噚晚無rt呀

咁火ge:loveliness: :loveliness:

就是毛囉 禾攰到連落過九屎雷刀5之呀

翡翠宮

原文章由 haircut 於 07-7-4 11:10 發表
我都未習慣用新版面。

嘜李失應能力拱弱架:lol :lol

珊瑚宮

原文章由 ringoivy 於 07-7-4 11:23 發表

就是毛囉 禾攰到連落過九屎雷刀5之呀

禾9毛啦......禾比佬踢都唔郁呀

珊瑚宮

原文章由 ringoivy 於 07-7-4 11:23 發表

嘜李失應能力拱弱架:lol :lol

翡翠宮

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-4 11:23 發表

禾9毛啦......禾比佬踢都唔郁呀

:lol :lol :lol :lol 鎖耳大渣刀粉bk雷發洩囉:lol :lol :lol

珊瑚宮

原文章由 ringoivy 於 07-7-4 11:25 發表

:lol :lol :lol :lol 鎖耳大渣刀粉bk雷發洩囉:lol :lol :lol

bingo:) :)

首頁

尾頁

跳至