跳至

首頁

尾頁

子爵府

All,

請教點樣好似以前咁, vip有個icon可save起常入既topic, 去自己a/c就可找到. 我已經save入我的xx. 但唔識搵返出黎.?-(

大宅

Icycream,
我帮您買左野, 713比您!

子爵府

醒目開學勳章

Icycream,

收藏後到我的話題=>click我的收藏討論區就應該找到!

原文章由 Icycream 於 07-7-6 09:43 發表
All,

請教點樣好似以前咁, vip有個icon可save起常入既topic, 去自己a/c就可找到. 我已經save入我的xx. 但唔識搵返出黎.?-(

子爵府

原文章由 CandyBB 於 07-7-6 10:21 發表
Icycream,
我帮您買左野, 713比您!

Candybb,

Thanks.

Xanthe,

where to find 我的收藏? Sometimes can but sometimes not.

子爵府

醒目開學勳章

yes ar, seems bk short short tei again....

seems old messages in the front page again!!! ?-(?-(

原文章由 Icycream 於 07-7-6 11:54 發表
Xanthe,
where to find 我的收藏? Sometimes can but sometimes not.

大宅

新版 睇到我頭暈 我唔多明白.... 有時就好多留言, 有時只得好少.... 個晝面時不時又會跳上跳落.... 救命! 睇怕我需要好多時間先可以熟知點用

子爵府

醒目開學勳章

依家有得揀"新的在前" 或"舊的在前"

去"觀看賬戶"
press "編輯個人資料"
係"回覆顯示"揀"新的在前"或"舊的在前"
click提交就可以

子爵府

All,

我一陣收工去深圳. 因d同事話farewell我同我去深圳食日本野. 任食$150. 好好好味喎....名叫大魚. 原來都好出名. 好多hk人去的.

我好exciting. 未試過咁激全女班拉隊去深圳.

子爵府

Icycream,

你click "觀看賬號" 旁邊 "Hello Icycream" ... 你click 入去, 有條 粉紫色o既 bar, 再 click "我的收藏"... 以前 vip d book mark 就在那裡o勒..

那些 "我的訂閱" ??... 我都仲未曉用 ??

原文章由 Icycream 於 07-7-6 09:43 發表
All,

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-6 20:57 編輯 ]
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

icycream,

你d同事 對你都幾好丫, 去到深圳同你farewell...:loveliness:

原文章由 Icycream 於 07-7-6 17:23 發表
All,

我一陣收工去深圳. 因d同事話farewell我同我去深圳食日本野. 任食$150. 好好好味喎....名叫大魚. 原來都好出名. 好多hk人去的.

我好exciting. 未試過咁激全女班拉隊去深圳.

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-6 21:02 編輯 ]
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

伯爵府

各位今年嵐嵐攞到成績優異獎,喬喬攞到學業獎....我好開心呀!

子爵府

嵐嵐21,

嵐嵐 今年又攞到獎, 佢兩姊妹 都好叻... 真係羨慕你

原文章由 嵐嵐21 於 07-7-6 22:42 發表
各位今年嵐嵐攞到成績優異獎,喬喬攞到學業獎....我好開心呀!

男爵府

恭喜哂kaho, 嵐嵐同喬喬呀!

子爵府

xanthe

Thanks, 我 set 左o勒, 不過... d 舊o既 topics 都係唔識跳去 "新的在前" ???-(

回應完, 又唔知 自己去左邊個 page ??...你有無依個問題 ??

原文章由 Xanthe 於 07-7-6 14:10 發表
依家有得揀"新的在前" 或"舊的在前"

去"觀看賬戶"
press "編輯個人資料"
係"回覆顯示"揀"新的在前"或"舊的在前"
click提交就可以

[ 本文章最後由 mmak 於 07-7-7 04:51 編輯 ]

子爵府

醒目開學勳章

mmak,

我都set左,same as you 都唔知點解有時發表完就跳返頭一頁舊的發表!?-( ?-( 仍需學習!

原文章由 mmak 於 07-7-7 04:41 發表
xanthe

Thanks, 我 set 左o勒, 不過... d 舊o既 topics 都係唔識跳去 "新的在前" ???-(

回應完, 又唔知 自己去左邊個 page ??...你有無依個問題 ??

[ 本文章最後由 Xanthe 於 07-7-7 09:37 編輯 ]

子爵府

嵐嵐21,

真係羨慕你

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-6 20:59 發表
icycream,

你d同事 對你都幾好丫, 去到深圳同你farewell...:loveliness:

係丫. 都識到d真心既同事. 每每咁...我好感恩架.

昨晚去完. 真係唔錯. 原來都好in架. 我們book了間房. 有專人係你面前鐵板燒. 材料新鮮. 等我得閑update個blog先. 我們8人圍住坐, 有d feel似去了外國. 食前去了wal mart. 買了好多野食.

你們有冇興趣去? 搵個saturday去丫.

大宅

恭喜恭喜
原文章由 dorismama 於 07-7-7 00:15 發表
恭喜哂kaho, 嵐嵐同喬喬呀!

大宅

大陸真係靚咗好多,早两個wks同成班同事(18人)上去, 有間叫"領鮮"食buffet, 抵食, 環境靚, 係稻香集團, 响香港3、4佰都未必有咁多野食, 其中有人上月生日, 仲送埋旦糕紅酒, 成隊waiter推住旦糕唱生日歌, 唔錯, 之後仲去埋泵骨, 正
原文章由 Icycream 於 07-7-7 15:43 發表

係丫. 都識到d真心既同事. 每每咁...我好感恩架.

昨晚去完. 真係唔錯. 原來都好in架. 我們book了間房. 有專人係你面前鐵板燒. 材料新鮮. 等我得閑update個blog先. 我們8人圍住坐, 有d feel似去 ...

子爵府

醒目開學勳章

泵骨 ==> 我係泵骨精

原文章由 fion88 於 07-7-7 17:40 發表
大陸真係靚咗好多,早两個wks同成班同事(18人)上去, 有間叫"領鮮"食buffet, 抵食, 環境靚, 係稻香集團, 响香港3、4佰都未必有咁多野食, 其中有人上月生日, 仲送埋旦糕紅酒, 成隊waiter推住旦糕 ...

首頁

尾頁

跳至