跳至

首頁
12345...36

尾頁

大宅

謝謝各位. 我本來都想帶車仔, 但hubby話d車站好多樓梯, 要抬上抬落好麻煩o咼! 咁又係呀, 我地在新宿搭narita express, 都要抬d行李上20幾級樓梯至到月台.

mmak, 我hubby隻手都係差唔多, 若然唔駛長時間用右手'木禁' key pad咪好d lor ! 今晚佢又約左去做 'but' 觀啦!

原文章由 mmak 於 07-7-17 21:41 發表
caseyma,

welcome back..

你地都玩得好開心丫... 有食,有玩, 有shopping :mrgreen:

係丫....小朋友 倦左要抱 真係好頭痛...搞亂晒d 行程, 如果可用 bb 車就好了...
zoe 已經 坐唔到 車仔了 !!. ...

男爵府

caseymami,
估唔到narita express都要行樓梯! 我之前見d網友話商場有電梯駁jr, jr又有d exit唔駛行樓梯, 我先敢帶車仔咋!
原文章由 CaseyMami 於 07-7-18 10:56 發表
謝謝各位. 我本來都想帶車仔, 但hubby話d車站好多樓梯, 要抬上抬落好麻煩o咼! 咁又係呀, 我地在新宿搭narita express, 都要抬d行李上20幾級樓梯至到月台.

mmak, 我hubby隻手都係差唔多, 若然唔駛長時間用 ...

大宅

我confirm左8月4日 ~ 7日去bkk, 同我認識20幾年嘅朋友一家四口一齊去. 不過聽d人講, bkk e+熱到嘔, touch wood我驚d細路中暑

子爵府

candybb,

我都想去 BKK 丫... 可以 shopping 嘛 ~~:mrgreen: , 我諗暑假 去邊都咁熱o架喇 ~~

我地都 confirm 到 去 三亞了, 31/8 先飛 2/9 返HK, 跟著 就返學o勒 ~~

原文章由 CandyBB 於 07-7-26 10:41 發表
我confirm左8月4日 ~ 7日去bkk, 同我認識20幾年嘅朋友一家四口一齊去. 不過聽d人講, bkk e+熱到嘔, touch wood我驚d細路中暑

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

caseyma,

我早2日 行街見到 "XBOX 360 用來玩賽車既鈦盆" 香港 賣成 千蚊架! .... 嘩 ~~
我唔識打機, 都唔知依d o野 咁昂貴 o既 ~~
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

candybb

我都係4/8飛Beijing, 早機, 唔知大家會唔會係機場見到.

原文章由 CandyBB 於 07-7-26 10:41 發表
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

大宅

caseyma,
welcome back!!

candybb & kahobb,
have a nice trip!!

mmak,
咁遲先出發去旅行..., 回來後, zoe還未休息夠...第二日就要返學, 佢都幾辛苦喎. anyway, have a nice trip!!
影多d靚相比我地睇.

[ 本文章最後由 ladybird 於 07-7-26 21:44 編輯 ]

子爵府

ladybird,

係丫, 31/8 好遲呵 ~~

平o既 package 係咁o架喇.... 我地都唔知暑假 真係會好full 的, 又一定要星期五出發, 24/8 已full 左..
30-31/8 zoe 唔使返學...
3/9 返 下午 3:35-4:35 (1hr) 都唔會好辛苦o卦 ...

btw, 明天搵你地 踩單車 ??

原文章由 ladybird 於 07-7-26 21:42 發表
caseyma,
welcome back!!

candybb & kahobb,

mmak,
咁遲先出發去旅行...嘩, 回來後, zoe還未休息夠...第二日就要返學, 佢都幾辛苦喎. anyway, have a nice trip!!
影多d靚相比我地睇.

大宅

all

咁多人都會飛or飛完, 唔知大家有冇去過機場terminal 2, 因昨天到機場接hubby機至發現, 原來個度新開, 好大好四正, 好多shop,食肆......仲冇mug人, 所以好好行.

大宅

mmak,

Yes, if bought from HK is really expensive but we bought

from Japan is only around HKD800.00, that's why Hubby

bought it on the first day in Japan.

This 用來玩賽車既鈦盆 is like a real 鈦盆, very good feel.

原文章由 mmak 於 07-7-26 17:47 發表
caseyma,

我早2日 行街見到 "XBOX 360 用來玩賽車既鈦盆" 香港 賣成 千蚊架! .... 嘩 ~~
我唔識打機, 都唔知依d o野 咁昂貴 o既 ~~

大宅

KAHOBB,
我地0800機 可能要搭最早果班airport express, check in後可能去lounge食野, 您係唔係搭ka?? 儿點機??
mmak,
本來hubby話又去singapore, 我話唔好掛, 2月先去完. bkk本來想bookmarriott resort, relax下, 一早book都full, e+只可以book番town d hotel.
預祝各位玩得開開心心!!

原文章由 KAHOBB 於 07-7-26 20:38 發表
candybb

我都係4/8飛Beijing, 早機, 唔知大家會唔會係機場見到.

子爵府

kahobb,

yes, terminal 2 好多shop,食肆......仲冇mug人, 所以好好行...

仲有 個 "xx" 飛機 博物館 .. 唔記得個名 ??
又有 3D 影院, 仲有個 好似冒險樂園o既 遊樂場 ... 都幾貴

我飛 三亞 o個日係 夜機, 諗住一早入去terminal 2 玩到夜晚 上機 :mrgreen: ....

原文章由 KAHOBB 於 07-7-27 08:15 發表
all

咁多人都會飛or飛完, 唔知大家有冇去過機場terminal 2, 因昨天到機場接hubby機至發現, 原來個度新開, 好大好四正, 好多shop,食肆......仲冇mug人, 所以好好行.

子爵府

我都 預祝各位玩得開開心心!!

大宅

candybb , kahobb & mmak,

子爵府

原文章由 fion88 於 07-7-28 00:02 發表
candybb , kahobb & mmak,

me too.

大宅

candybb

我跟團, 都未通知幾點, 淨係知搭KA 早機, 應該8:05 OR 9:30am, 可能撞到你地都唔奇.

原文章由 CandyBB 於 07-7-27 10:15 發表
KAHOBB,
我地0800機 可能要搭最早果班airport express, check in後可能去lounge食野, 您係唔係搭ka?? 儿點機??
mmak,
本來hubby話又去singapore, 我話唔好掛, 2月先去完. bkk本來想bookmarriott resort, ...

大宅

mmak

我昨天都去咗博覽站, 後尾係T2 "潮樓"吃dinner,完全唔駛等位, 又yummy. 我係 博覽站攞咗幾本coupon for use in sky plaza, 有好多discount coupon, 好似Burger King 滿$50 off $15, 4D影院 coupon........., 你啱既我send 比你.

原文章由 mmak 於 07-7-27 15:57 發表
kahobb,

yes, terminal 2 好多shop,食肆......仲冇mug人, 所以好好行...

仲有 個 "xx" 飛機 博物館 .. 唔記得個名 ??
又有 3D 影院, 仲有個 好似冒險樂園o既 遊樂場 ... 都幾貴

我飛 三亞 o個日 ...

子爵府

kahobb,

好丫... 你寄俾我得唔得 ??..thanks a lot

原文章由 KAHOBB 於 07-7-30 15:29 發表
mmak

我昨天都去咗博覽站, 後尾係T2 "潮樓"吃dinner,完全唔駛等位, 又yummy. 我係 博覽站攞咗幾本coupon for use in sky plaza, 有好多discount coupon, 好似Burger King 滿$50 off $15, ...

大宅

MMAK

No problem. Pls pm yr address to me.

原文章由 mmak 於 07-7-30 15:44 發表
kahobb,

好丫... 你寄俾我得唔得 ??..thanks a lot

子爵府

kahobb,

pls check pm

原文章由 KAHOBB 於 07-7-31 07:16 發表
MMAK

No problem. Pls pm yr address to me.

首頁
12345...36

尾頁

跳至