自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

我記得個年真係凍到
個時細仲唔識同媽咪講唔夠暖...

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

市區只有3度,新界咪變副度數!?
不過我一d印象都冇

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:91年時香港市區得3度

1991年,未夠10歲邊記得呀大佬

寶石宮

大宅

91年仲係好bb唔識分

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lumijuli 發表於 14-2-11 12:53
見到某些 hit post., 不知道大家還記得當年1991 年時, 香港市區只有3度, 當時大家穿了多少衣服呢:wahaha ...

當年...T-shirt, 短褲,冷背心,校褸
六點出門口番學,六點半番到學校打個幾小時波先上堂

lumijuli  勁  發表於 14-2-11 18:01

大宅

得1歲所以唔知道

侯爵府

91年我仲係BB仔, 應該俾呀媽包到成隻稯咁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 lumijuli 的帖子

當時係永遠唔會感覺冷的貪靚中學生,應該穿不多吧

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+大少拉+於+14-02-11+發表我唔

原帖由 babycoca 於 14-02-11 發表
對唔住,睇完大笑左聲
唔緊要。但果次之後。。。。我發覺(凍到嘔),原來係真架

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

得3歲,唔知咩事。哈哈。

子爵府

我記得當日新聞講得4度, 我係結婚著露肩婚紗加1件毛披肩出門的 , 酒樓仲提醒我地怕太凍, 有機會開唔足圍數.

KT0603  真係好難忘噢  發表於 14-2-11 22:58
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

當年唔會著得多衫,
當時大緊肚(七個月)

大宅

我係12月出世,睇返細個d相,生日果日已經要著好多衫,又冷衫又羊毛衫;但以家生日,可以著短袖衫

侯爵府

引用:雪花牌,以前細個唔知係好野。仲嚴隻色肉酸

原帖由 stitchkit 於 14-02-11 發表
雪花牌,以前細個唔知係好野。仲嚴隻色肉酸
我都有著過,個嘜頭仲好鬼拮肉!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

個陣讀緊幼稚園 7件衫 3條褲返學

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆:lumijuli 的帖子

完全唔記得,那時我太細了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

唔洗講咁遠喎

唔知03定04定05年都有4度呀

首頁
12345...6

尾頁

跳至