自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 yuenwa 於 07-7-27 12:24 發表
如果我在更衣室內見到個8歲的男仔, 我會好介意囉:tongue:

真是不好了, 我最近試過親眼見過有個有7-8yrs 小朋友係女更衣, 而有一位少婦就地係d長"登"換泳衣, 仲要脫光o個隻面對面, 當時我第一感覺, 真係想同o個小朋友家長說下次真不要再帶呢位小朋友入來, 因我見佢都"縮o下縮o下"害羞的.

大宅

大個仔架啦, 唔好啦~~~

侯爵府

畀面勳章

你唔係呀, 8歲啦, 唔好咁核突好冇, 女仔係女更衣室唔著都好正常, 我地去旅行浸溫泉都係咁啦, 係香港人奇奇怪怪啫, 但如你個仔係到張開對眼, 嘩! 你唔係想話佢重細唔識呀

禁止訪問

民房

其實8歲自已都可以沖身啦~如果真係唔得都有家庭更衣室,真係唔好再比仔仔入女更衣室啦~我上次係更衣室先見到有位女士三點盡露,隔離有個八,九歲咁上下嘅男仔望到實,眼都唔眨~
唉~直頭係~真人show~

[ 本文章最後由 石板街 於 07-7-27 17:11 編輯 ]

水晶宮

畀面勳章

好誇張囉~ 8歲喇喎~ 仲唔識照顧自己?? 唔係下嘛??!!
我尋日都有去游水,泳池寫到明,小朋友到左一個高度就唔可以入異性更衣室! 我見倒就好似係110cm添呀!!! 除非你個仔8歲都未夠110cm啦~:tongue: :tongue:
顧下其他人感受啦唔該~~~
俾我見倒有個咁大男仔裝我換衫,我實鬧佢架! 仲會出去搵埋泳池職員投訴!

水晶宮

畀面勳章

del

[ 本文章最後由 bowling2004 於 07-7-28 10:26 編輯 ]

水晶宮

畀面勳章

原文章由 bobohello 於 07-7-27 17:02 發表
你唔係呀, 8歲啦, 唔好咁核突好冇, 女仔係女更衣室唔著都好正常, 我地去旅行浸溫泉都係咁啦, 係香港人奇奇怪怪, 但如你個仔係到張開對眼, 嘩! 你唔係想話佢重細唔識呀

尋日我去游水,都見倒好多11,2歲既女仔唔著衫響更衣室四圍行。我地呢d見倒就會覺得冇野姐~ 俾咁大個男仔見倒會點諗????
試過響商場去廁所,有個大陸婆帶左佢個仔入去!!! 冇10歲都有8歲啦!! 我已經覺得好討厭!!
唔該顧下其他人感受,唔好咁自私啦~
大人想小朋友做咸濕仔冇辦法,但對俾佢地睇過既人就好唔公平~

複式洋房

Agree. 你會唔會帶8歲女去男更衣室

原文章由 yuenwa 於 07-7-27 12:24 發表
如果我在更衣室內見到個8歲的男仔, 我會好介意囉:tongue:

等待驗證會員

唔好玩啦!!!8歲好大個架la!!!自己可以去男更衣室la!!!唔識都要學架la!!!
我都係想做個好人''遮''

水晶宮

畀面勳章

梗係唔好啦

公爵府

有D變態老 母真係帶個仔入女更衣室"目及"野
恭賀新禧,迎春接福!

男爵府

原文章由 Mrs.Chan 於 07-7-28 16:36 發表

唔係嘛 你講真???
不過剛有單新聞,3個10歲小四學生非禮女同學

http://hk.news.yahoo.com/070727/12/2cfi6.html

[ 本文章最後由 momo007 於 07-7-28 21:12 編輯 ]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

哇...緊係唔得啦.
人地無著3嫁.

禁止訪問

睛靈勳章

伯爵府

好媽媽勳章

我有兩個女,上年參加完泳班就沖身,果時觀塘泳池有的沖身可兩個人同時沖,中間只隔住一幅牆,但都可睇到隔離果個,咁我就次次用呢款比我兩女一齊沖,我都知我地泳班有三個男仔7,8歲日日都入女沖身室,有媽帶的,咁又唔影響我就算啦,咁有一次果兩個7,8歲男仔一放泳班就衝入去,間間打開睇下有冇人, 佢地亞媽又唔出聲,我就次次我女沖緊時企在門口睇實,有一間咁岩有個女仔沖緊涼,佢亞媽即罵果兩個男仔 !呢件都唔係太離譜,我有一件仲離譜 !又係泳班,有一日我女又洗緊頭末除泳衣,咁亞妹出一出去我度拿毛巾,只係幾步,特然有個亞媽打開我女度廉話有位呀呢度,咁我梗係話有人啦,跟住望一望佢個小朋友, 嘩,仲高過我女的男仔 我女果時剛8歲,我女幾驚呀,洗緊頭特然有人帶個仔來話入去沖,我女事後同我講話好彩未除泳衣!
今年我見觀塘果度已開始改左做門 !

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個呀媽都唔知攪咩,8歲咁大就唔好比佢入去啦,有冇攪錯

公爵府

原文章由 Mrs.Chan 於 07-7-28 16:36 發表

幾年前我湊女去跳舞, 係更衣室有好多女孩子換衫, 有個變態老 母湊個大女入去換衫, 叫埋個細仔入埋去岌野, 真係痴9線, 有色魔皆因有D變態老 母從少栽培, 佢個仔都7,8歲, 話唔可以一個係出面等喎, 仲笑住叫個死仔岌下D姐姐喎~

另一件發生更衣室事件, 有次表演, 眾女生係更衣室換衫, 已經有告示話唔可以係更衣室攝錄, 有個痴線亞媽拎住部攝錄機係更衣室拍佢個女, 佢個女換好衫係度緊化粧, 我叫佢唔好係更衣室影因為仲有其他人換緊衫, 條痴線婆仲發惡話淨係影佢個女姐麻, 我咪出去同有關職員投訴~
恭賀新禧,迎春接福!

男爵府

我又見過有亞爸帶埋個仔,一齊係芭蕾舞班女更衣室(臨時性質,由課室改成)內讀書做功課.在那裡換衫的小女孩,由5歲至十幾歲都有.那個亞爸藉口等女放學,就賴死唔離開.
最奇怪,那些換緊衫女孩的媽媽,又可以當沒一回事,繼續係個cheap佬和cheap仔面前換衫.

?-(  :idea: 

[ 本文章最後由 vanyau 於 07-7-29 01:09 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

咁又諗下你會唔會係屋企同個仔一齊沖涼.

首頁

尾頁

跳至