自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

禁止訪問

複式洋房

support support

大宅

支持!! 支持!!

大宅

好媽媽勳章

支持

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 mclam 於 07-7-29 00:00 發表

我舉腳支持!!

me too.....預埋我.....

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 happyhealthymum 於 07-7-28 22:05 發表
我好掛住英女皇:-( :-( :-(

我都係:-( :-( :-( 97年咩都好,97後咩都唔好
憎死大6

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我一家三口都極力支持呀!!加埋我老公無限咁多條精蟲呀!如果政府不受理,我會將老公嘅精蟲同我嘅卵子結合,要生夠一打,做未來社會嘅注米大蟲呀!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

伯爵府

原文章由 草草媽媽 於 07-7-28 19:02 發表
極度反對呢班唔做野既大陸人黎香港厄綜援!
佢地既"修養",佢地既"道理",佢地既"價值觀"嚴重影響我地既下一代,錯誤地令人覺得唔做野拎綜援係正常既事
不知所謂既大陸懶蟲!
仲有果班係香港無本事娶老婆,要死 ...
我都支持~最憎就係佢地d"文化同歪理"會教壞下一代~
大b駿逸細b駿晞

複式洋房

原文章由 HAPPY^_^ 於 07-7-28 16:58 發表
今天, 我地已經被一大群毫無貢獻, 不勞而穫的大陸人入侵我地平靜和諧的香港, 他們過份的行為, 無理的苛索, 實在對我地辛辛苦苦捱驢仔搵飯食既香港原居民太不公平了,為了保障我地香港原居民應有既權益,我地決定舉 ...

一家三口40度熱都出盡力支持一定出席

男爵府

環保接龍勳章

支持支持 ∼
討厭大陸人 ! :evil:

大宅

絕對支持!! :tongue:

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我又去
支持支持..

公爵府

好媽媽勳章

97前就越南難民:tongue:

97後就大陸貪心大懶蟲

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

洋房

幾熱都要去遊行, "生果" 日報 真係睇到我火都黎, 屎都滾, 枉費我支持佢咁多年, 激死人, 叫個老總快 X D 去死啦!

[ 本文章最後由 Orange1234 於 07-7-29 05:08 編輯 ]

子爵府

100%支持

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

喂喂,你地唔好做呀,有人話你地唔善良呀,要想下人地處境,唔應該用啲咁粗暴既說話來閙人,唉......反而係我地唔arm:-( :-(

原文章由 HAPPY^_^ 於 07-7-28 16:58 發表
今天, 我地已經被一大群毫無貢獻, 不勞而穫的大陸人入侵我地平靜和諧的香港, 他們過份的行為, 無理的苛索, 實在對我地辛辛苦苦捱驢仔搵飯食既香港原居民太不公平了,為了保障我地香港原居民應有既權益,我地決定舉 ...

[ 本文章最後由 jamieconnie 於 07-7-29 10:54 編輯 ]

大宅

原文章由 jamieconnie 於 07-7-29 10:53 發表
喂喂,你地唔好做呀,有人話你地唔善良呀,要想下人地處境,唔應該用啲咁粗暴既說話來閙人,唉......反而係我地唔arm:-( :-(

邊鬼個話我地唔善良呀!我夠無公屋住拉,邊個同情我呀!
我地咁辛苦邊鬼個同情呀!我地唔洗養仔女呀!
樣樣野都咁貴,多個幾百蚊又話唔可以申請公屋,
d人一落黎就有屋住,咁我地不如唔做野靠政府,
重可以一年去9次旅行,你地話好唔好.

複式洋房

我冇用粗暴說話來鬧人喎, 你睇返我哩段發表, 我講得好文雅架, 千祈唔好一竹竿打一船人, 係有d人用唔禮貌的句語, 不過我沒有.

不過你都講得岩, 我地大家要小心d, 唔好比人反過來話我地唔岩...

我係哩度呼籲大家善良的BK子民, 我地要刻制, 唔好用粗俗的語句, 不要比人剩機話我地唔岩, 我地據理力爭之餘, 都唔好比人話我地低俗, 我地要做好身教去教育下一代架, 有point有理絕對唔怕表達, 最緊要用詞恰當, 而且我地依家係要向香港政府表達不滿, 不滿香港政府實行既政策, 係哩d政策先會衍生咁多大陸新移民既生活問題, 配套設施不足令人怎樣適應及容入社群哩... 所以我地現在要針對的是香港政府既政策~

原文章由 jamieconnie 於 07-7-29 10:53 發表

[ 本文章最後由 HAPPY^_^ 於 07-7-29 11:49 編輯 ]

大宅

原文章由 好僧大陸婆 於 07-7-28 17:01 發表
好憎大陸婆報名

首頁
12345...9

尾頁

跳至