跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:18 發表
Gloria 幅砌圖砌晒未??

未ar.... 因為星期六日出了街街食飯食到好夜...仲有星期六亞女去完科學館,4:00am 發惡夢攪到我zzz 唔番,琴日一隻c 狗咁!!!

[ 本文章最後由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:29 編輯 ]

才德的婦人誰能得著呢,他的價值遠勝過珍珠

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

點解會發惡夢既?? 發乜野呀~

原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:23 發表

未ar.... 因為星期六日出了街街食飯食到好夜...仲有星期六亞女去完科學館,4:00am 發惡夢攪到我zzz 完番,琴日一隻c 狗咁!!!

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:21 發表
再祝gloria明日生日快樂! 心想快事成! 日日大笑, 唔再做獅子!:lol

fans,

些些!已經成日笑gor lu,咪仲傻過以前...hahhahaaa.... 好難唔做獅子bor!kakakaa............

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:24 發表
點解會發惡夢既?? 發乜野呀~

恐龍食佢....

伯爵府

成日笑就無機會吼叫, 無機會吼叫就無機會做獅子啦
至於傻啦wor~~~~~ 乜你唔係已經傻ga啦咩, 再傻d都唔怕啦...傻人有傻福 :lol :lol :lol

原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:28 發表

fans,

些些!已經成日笑gor lu,咪仲傻過以前...hahhahaaa.... 好難唔做獅子bor!kakakaa............

伯爵府

原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:29 發表

恐龍食佢....

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:30 發表
成日笑就無機會吼叫, 無機會吼叫就無機會做獅子啦
至於傻啦wor~~~~~ 乜你唔係已經傻ga啦咩, 再傻d都唔怕啦...傻人有傻福 :lol :lol :lol

hahhaaaa.......................:lol :lol :lol :lol 傻會俾人捉去青山bor!kakkakaa...........

伯爵府

傻fans~

你有無睇"歲月風雲"?? 好好睇wor~ 我又差不多夠鐘去睇劉松仁....好掂呀!:lol :lol

伯爵府

痴線先會....傻既唔會ga~:lol :lol :lol

原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:31 發表

hahhaaaa.......................:lol :lol :lol :lol 傻會俾人捉去青山bor!kakkakaa...........

伯爵府

傻fans,

一陣廣告時間再返~:)

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:32 發表
傻fans~

你有無睇"歲月風雲"?? 好好睇wor~ 我又差不多夠鐘去睇劉松仁....好掂呀!:lol :lol

一邊砌一邊睇lor!好la!bye bye!

伯爵府

咁爽

原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:34 發表

一邊砌一邊睇lor!好la!bye bye!

伯爵府

無人~ 我都offline lu~

大宅

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:49 發表
無人~ 我都offline lu~

我係度gar! 老公搶我部機咋...woo ....

伯爵府

你地兩公婆成日爭野玩 大細路
原文章由 gloriayh_lee 於 07-8-6 21:51 發表

我係度gar! 老公搶我部機咋...woo ....

水晶宮

2024年龍年勳章

teresa,
唔好意思, 遲左小小tim...
補祝gavin 仔生日快樂, 學業進步, 身體健康.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

Teresa,

遲左少少....但好過無 ~
我都祝gavin 生日快樂, 大個仔做個好哥哥!:lol

男爵府

Gloria,

祝你生日快樂 ~
身體健康 ~
心想事成 ~

原文章由 starry^.^ 於 07-8-6 21:21 發表
係wor~ 今日係gavin仔生日wor,

我祝gavin生日快樂! 學業猛進! 生生性性!:D

再祝gloria明日生日快樂! 心想快事成! 日日大笑, 唔再做獅子!:lol

珍珠宮

畀面勳章

Rita, homacarol, starry,

多謝你地呀!!!

禽日gavin梗開心啦. grandma一早話左同佢2個人一齊去食元氣!!! (食呢家野佢最開心!)

我問佢想要咩生日禮物, 你估佢點講? .......................................................... 佢話: 媽媽, 你咪送左生日禮物比我law!(同時指住個肚). 都幾sweet架, 原來佢真係好想要細佬/妹.

聽gavinpa講, 原來以前佢靜雞雞問gavinpa佢會唔會有細佬/妹. gavinpa同佢解釋要一個細佬妹係要好多野配合.... (數左一串reason比佢知), 仲有..... 係要多d空間!

點知, 佢真係記在心頭. 年初當我地confirm換到樓, gavin原來同grandma講話佢會有個細佬 (o個時未preg, 亦冇同gavin講我plan要preg). grandma覺得好奇怪, 點解佢會話自己有個細佬而我地冇講過生仔既野....

今年, 我送左本有作者簽名既白貓黑貓比佢, 佢當左係寶!!!鬼咁開心!

珍珠宮

畀面勳章

Gloria,

我都祝你生日快樂, 仔仔女女都生性, 唔洗再勞氣!

首頁

尾頁

跳至