親子旅遊

跳至

首頁
12345...90

尾頁

大宅

bbroy 發表於 14-3-14 09:22
價錢好好啊!我见現在早90割引,最平都要$3300以上(直接在ana manza website 预定)。。。。你選邊個plan an ...

用買priority club 積分的方法, 見下 網址
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7025825&extra=&page=1

用第13個post 提出用分加錢訂任何酒店再取消,攞番d分,重覆幾次,便夠分訂Ana manza

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:HeiHeiMa+發表於+14-3-11+22:58+回覆

原帖由 linda0818 於 14-03-11 發表
libre GARDEN 3床房 WITH BREAKFAST 13000 YEN 一晚 (JALAN),VESSEL HOTEL CAMPANA superior ocean room ...
我見vessel 大約$1xxx晚咋喎

男爵府

引用:Quote:原帖由+linda0818+於+14-03-13+發表2

原帖由 bbroy 於 14-03-14 發表
價錢好好啊!我见現在早90割引,最平都要$3300以上(直接在ana manza website 预定)。。。。你選邊個plan an ...
我見係booking.com都大約$

男爵府

引用:我終於訂好哂機票酒店喇頭2晚那霸best+west

原帖由 lovelyliz 於 14-03-14 發表
我終於訂好哂機票酒店喇
頭2晚那霸best western,之後2晚名護yagaf inn,最後來2晚rizzan sea park ,
全部都 ...
我宜家諗緊kafuu 定hotel monterey定spa resort exes 好…$$大家差5多

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+lovelyliz+於+14-03-14+發表

原帖由 halookmama 於 14-03-15 發表
我宜家諗緊kafuu 定hotel monterey定spa resort exes 好…$$大家差5多
Hello.....你幾時出發?我七月中,book左 HX, wait緊KA機位,好爆。

諗緊頭尾兩日住那霸市內,中間可能幾日住中部,未定到,一切要等機位落實先。請問有無酒店介紹?我想要有泳池既酒店。

男爵府

Some hotels in this link is 40-50% off!
https://www.airasiago.com/zh-hk/p/japan_hotels_mar2014

男爵府

http://www.meethk.com/?p=16783
Fill in the discount code, you can get additional 10% discount!

男爵府

引用:Some+hotels+in+this+link+is+40-50%+off!+

原帖由 HeiHeiMa 於 14-03-15 發表
Some hotels in this link is 40-50% off!
https://www.airasiago.com/zh-hk/p/japan_hotels_mar2014
compare 過,其實同expedia, hotel.com 價$一樣…而且大家都係有code 再減10%

男爵府

引用:Quote:原帖由+halookmama+於+14-03-15+發表

原帖由 YuYuMother 於 14-03-15 發表
Hello.....你幾時出發?我七月中,book左 HX, wait緊KA機位,好爆。

諗緊頭尾兩日住那霸市內,中間可能幾 ...
KA真係超爆,仲要買得好貴…
酒店你既budget幾多?幾多人住先?如有小朋友,價錢會唔同架…對我黎講所以都幾煩…

男爵府

引用:Quote:原帖由+halookmama+於+14-03-15+發表

諗緊頭尾兩日住那霸市內,中間可能幾 ...
我23至28

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+14-03-15+發表

KA真係超爆,仲要買得好貴…
酒店你既budget幾多?幾多人住先?如有小朋友,價錢會唔同架…對我黎講所以都幾煩 ...
我3大1小,大女過左12歲所以當大人啦,細仔9歲。

我見剩機票都貴,所以join package. 因為仔女都大,所以會分兩間房,當4個大人計。3日2夜package, 剩番幾日睇下有無d有4人房既酒店,無就會照分兩間,睇下價錢相差幾多再決定。

LamLamMummy  我小朋友同你差唔多大,又係當3大1細  發表於 14-6-7 01:14

水晶宮

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+14-03-15+發表

我23至28
車要早幾多book呢?暑假咁旺會唔會book唔到?

水晶宮

回覆:有無人暑假去沖繩,入來一齊研究吓吖

睇緊旅遊書,正文社好定自遊達人系列好呢?

大宅

halookmama 發表於 14-3-15 01:21
我見vessel 大約$1xxx晚咋喎

我訂個日最平個種房不包早餐都要1300未包稅,$2100 是 superior ocean room,比普通房張床闊,適合4人訓,這個價已包早餐及稅, agoda平時列個價係未包稅嫁

複式洋房

回覆:linda0818 的帖子

Tks for your info. Did u use nissan before? My friend told me that the bb seat provided was very dirty.

男爵府

引用:睇緊旅遊書,正文社好定自遊達人系列好呢?

睇緊旅遊書,正文社好定自遊達人系列好呢?
我剩係網上扒文咋

男爵府

我3大1小,大女過左12歲所以當大人啦,細仔9歲。

我見剩機票都貴,所以join package. 因為仔女都大,所以 ...
我覺得如果一間房,散訂好似平D,但如2房,旺季應該package差不多,不過我始於覺得散訂自由度大D,又可以轉酒店

男爵府

車要早幾多book呢?暑假咁旺會唔會book唔到?
我宜家見oTS仲未有得定呀

YuYuMother  OST 有得訂啦。  發表於 14-3-21 00:22
YuYuMother  收到  發表於 14-3-15 14:40

水晶宮

halookmama 發表於 14-3-15 14:13
我覺得如果一間房,散訂好似平D,但如2房,旺季應該package差不多,不過我始於覺得散訂自由度大D,又可以轉酒店 ...
因為剩機票都3仟幾,仲未計燃油費,好貴,package 4仟幾至5仟幾都有,3日2夜,計落都OK。
預計去6日5夜,自己散訂多3晚酒店。

侯爵府

回覆:有無人暑假去沖繩,入來一齊研究吓吖

可唔可以幫我吓邊個方法好啲?
頭2日那霸,中間2日名護yagaf inn,尾2日rizzan sea park,
定係尾2日一日rizzan,一日vessel呢?請幫忙!

首頁
12345...90

尾頁

跳至