自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由+超級特務+於+14-03-11+發表咁

原帖由 emily_money 於 14-03-11 發表
我正正就係有個無野做既姑奶 成日望住我個最後上線時間,繼而去話我成日上網同唔覆佢whatsapp加電話:toocol ...
Android 都可以咩?

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:點解唔想俾人知你個上線時間

返緊工唔想比同事知我掛住whatapps

大家好,我是子悠~~

侯爵府

我都會set,因為我家姐隔幾日就whatsapp我,話就咩又咁夜瞓呀,對身體唔好嫁,雖然我知佢係關心我,但我都係睇埋電視,1點到就瞓,對於佢11點前瞓梗係夜啦!我朋友whatsapp完,又唔係緊要事,見我冇覆,即打黎問就咩睇左唔覆。所以我之後set番冇上線時間

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

雖然我冇 set, 但我老公有時出差, 佢見我上線時間就知我好夜訓

伯爵府

引用:Quote:原帖由 emily_money 於 14-03-11 發

原帖由 skybiebie 於 14-05-02 發表
Android 都可以咩?
可以架

侯爵府

引用:Quote:原帖由+skybiebie+於+14-05-02+發表A

原帖由 nms 於 14-05-02 發表
可以架
點做架?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為根本唔準

珍珠宮

試過有朋友通過 whatapps 想搵我幫忙,我睇左但因為工作忙冇即時覆,到晚上我 on-line 時佢即刻再 whatapps 催我,咁我覆佢可以幫忙,但自覺"被人催促咁",佢本身 message 又冇話急、趕之類字。

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

emily_money 發表於 14-3-11 14:15
係囉,我都唔明,我唔覆佢加唔聽佢電話咁多次,佢都仲可以竭而不捨咁係成家人面前問我點解,佢同佢呀媽一樣 ...
既然佢咁5識做咁當人面咁質問你, 比我就即攤牌直接了當, 同佢講, 我唔得閒, 唔方便, 更加唔想成日無覆埋d所碎無關痛癢既小事!

子爵府

咁點解唔覆人呢? 要人喪等,
係唔係都覆一兩隻字呀

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lovelybbs 發表於 14-3-11 13:45
見話whatsapp有得set, 但我未去做, 因為我又覺得冇咩所謂, 究竟有咩情況會想保密呢? ...

因為有D小氣鬼,佢SEND左野比你,見你上左網睇左又唔覆會嬲,
我無SET呀,如果我有呢D咁小氣既朋友,
咁我寧願比佢嬲,我地絕交算吧啦!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

冇所謂,

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

因為有時忙緊,只係夠時間睇,無時間覆,但當朋友見到我最後上線時間+果個剔,就會覺得我睇左,但唔覆佢,之後就會瘋狂再send,同問我做咩唔覆,係米我激嬲左你 我答到唔想再答,就只好唔顯示
Life is better when you're laughing!

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

joys2334 發表於 14-5-2 09:57
咁點解唔覆人呢? 要人喪等,
係唔係都覆一兩隻字呀
其實有時真的唔夠時間覆晒甘多人嫁,覆都要睇大家有幾close,分次序
Life is better when you're laughing!

男爵府

我覺得幾時last seen無所謂
可能有d人驚俾人知掛

大宅

我反而唔明點解要知人上線時間, 咁八做咩?

公爵府

2024年龍年勳章

回覆:點解唔想俾人知你個上線時間?

其實好多人會check 人地上線時間,男朋友,上司,暗戀既人,仇人等等

首頁

尾頁

跳至