美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Can u pls pm the info to me.TKS.

原文章由 coolc9 於 07-8-19 02:36 發表

多謝你給我的資料,我已約了yangy下星期購買,到時我就可以跟你交流心得了。如果有效我亦樂於與其他BK姊妹分享。

民房

原文章由 bryan-媽媽 於 07-8-19 08:53 發表
Can u pls pm the info to me.TKS.

I hv sent you her telephone number.

[ 本文章最後由 coolc9 於 07-8-19 18:00 編輯 ]

大宅

原文章由 J_D74 於 07-8-17 23:27 發表
我之前做過魔幻倉10, 1星期2天, 每次1.5小時, 電到痴筋, 但都唔得, 可能我無乜留汗.......... 但新款射頻真係得...我做左1個月(每星期三次, 每次1小時), 已經瘦左一個碼, 但我係唔會節食, 亦無乜運動...但重量又 ...

Hi, can you tell me the information of this centre with 新款射頻 and how much???

Thanks!

民房

how much???
please pm to me..
thanks

原文章由 coolc9 於 07-8-19 17:59 發表

I hv sent you her telephone number.

民房

原文章由 Christy_ma 於 07-8-20 01:01 發表
how much???
thanks

I am just a user and I don't know how to explain it to you. How about you call her directly and I have sent you her number through PM. Wish me luck, because I will start taking it this week.:lol:

大宅

原文章由 小肥貓 於 07-8-18 09:30 發表

呢隻產品一D都唔難食,佢D奶昔重好好味添,又唔駛用奶開,只係用水開就得喇,認真方便。如果我要出街食,我通常都係帶一份奶昔,然後夠鐘就o係街度買瓶水開左佢就飲得 喇,超方便。 :vi ...

唔該pm比我呀...

複式洋房

please PM me as well, I am interested. or email [email protected]

Thanks

原文章由 Christy_ma 於 07-8-20 01:01 發表
how much???
thanks

男爵府

2024年龍年勳章

我都好明白想減肥既心態, 因我都試過俾男友話豬腩肉, 之後有沖動想買減肥藥食, 但好彩男友力勸話唔好傻啦, 食得多會有心臟病, 先打消呢個念頭
後來加上身邊既人患CANCER離世, 先發覺身體係最重要, 就算瘦到都未必係健康, 與其俾得萬幾銀出黎做機, 咪當做多份PART-TIME, 每日跑步/游水半個鐘, 慳返呢D錢....
我平日無病無痛但亦無做運動, 做左2年運動今年身體先見健康D, 面豬登紅潤返

大宅

唔係講笑, RF真係得, 不過要起碼2-3次先明顯見效....其實市面上都好多試做, 你可以一試(間間都試做一次, 試三間你就可以明顯見到效果), 第一次做完都會明顯修身, 不過會反彈, 但當你做左10次後, 每次反彈唔多...我既美容師話, RF唔會幫你減走D脂肪, 只係幫你收細D脂肪酸, 會容易D排走......我好懶做運動, 又生左2個, D脂肪層好厚, 所以一定要先靠機, 再靠後天, 若我肯做運動同唔食朱古力...等甜品, 我諗十次都可以減十幾LBS LU, 可惜我減肥只係想可以繼續食, 唔會肥落去~~~節食? 人生無樂趣LU~~~

原文章由 conniechan1975 於 07-8-18 13:34 發表
RF really work? when i go to beauty spa yesterday. the beautican talk about this new machine. but since i already spend 50000 dollars and cannot lose 1 lb. so i dont listen to her. i just said ok ...

禁止訪問

禁止發言

禁止發言

大宅

原文章由 小肥貓 於 07-8-15 14:31 發表

其實我都嘗試過用好多錢但係又減唔到既呃人公司,真係好火。 但係最近o係呢度叫yangy幫我買左隻排毒產品,超正呀!又唔貴喎! 我9日減左10磅,依家食完個program成個 ...

請問係咩牌子??
PM我..
TKS!

別墅

原文章由 w_e_n_5201314 於 07-8-25 01:21 發表

請問係咩牌子??
PM我..
TKS!

係美國出品,你check message la !

民房

原文章由 eclive 於 07-8-24 23:59 發表

did u start ur diet? is it good ?

我上星期已經開始左個排毒plan喇,過去的星期六同日做左兩日排毒,今朝一磅我居然輕左3磅 ,好開心。咁你有無搵yangy了解下隻產品呀? "is it good ?" 我就幾滿意 。 今日開始有5日奶昔日,之後再排一次毒,都好快完姐。

禁止發言

民房

原文章由 eclive 於 07-8-27 22:19 發表

it seems hat you are doing fine. I have already contacted yangy and she has explained to me about the product clearly. I will keep watching your progress, at lease for few more days, before I decide ...

同你報下料先,我前後總共食左一個星期左右,依家輕左5磅,條腰修左一吋有多,D朋友都覺得我瘦左,不過面色反而好左,佢地都覺得奇呀!因為一般人減肥都唔精神,而我就好相反。

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔該可以pm 比我嗎??

大宅

小肥貓,

唔該pm資料給我, 還有請問貴唔貴?

Thank you so much!

原文章由 小肥貓 於 07-8-26 03:33 發表

係美國出品,你check message la !

大宅

睛靈勳章

我都想要. pm埋我啦, thank you

原文章由 cindy723 於 07-8-29 14:36 發表
唔該可以pm 比我嗎??

del

首頁

尾頁

跳至