單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我愛你~~~啜啜啜

原文章由 miriam 於 07-8-31 13:11 發表

再代 yannes 多謝你先!

yannes 我幫你用 bubble 紙包好晒成套野,三色線都係埋入面,到時你成袋拆開慢慢裝啦!
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

公爵府

牛頭角自取

別墅

謝謝你喔~~電視有人送了~~
原文章由 loloma 於 07-8-31 21:20 發表
牛頭角自取
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

複式洋房

yannesng

hihi^^
有個媽媽送左一盒日本奶粉比我
叫我代佢送比你

因為佢聽我講過你囡囡腸胃有d問題
佢叫我比一盒你試下^^

如果你囡囡岩食
佢會再送出2盒比你

同埋有一個媽媽 送出玩具比你囡囡
但係我要星期3先可以同佢交收
如果遲左既話 同你講聲 唔好意思
一點心意 希望你會開心^^

最近搬屋仲有咩家具需要?
我再睇下有冇岩你既野
bb有冇需要既物品?
都可以pm我話我知^^

男爵府

hihi~
我想問下有無人可以聯絡到阿藍2006 (謙媽) 呀????
因為我hold 左袋bb 衫俾佢...佢可能好busy ...覆唔到我~
如果有人搵到佢, 話佢知我搵佢......

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

dinner table

hi hi :

我有張dinner table 唔要,木的,如果你明天可以來的話
請pm留電話,thanks

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 cpuman 於 07-9-1 15:13 發表
hi hi :

我有張dinner table 唔要,木的,如果你明天可以來的話
請pm留電話,thanks

代 yannes 覆‧

係度多謝晒你先,yannes 已經有一張餐檯,所以唔需要啦!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

別墅

多謝~~請代我向那位媽媽衷心說聲~~多謝!真係好感動!因為囡囡前晚又肚痛至清晨~早上仲要發埋燒~我請左假陪佢~~今日好返好多啦~我拾好袋細B衫啦~~我PM電話比你啦~~謝!

原文章由 mmk819 於 07-9-1 03:33 發表
hihi^^
有個媽媽送左一盒日本奶粉比我
叫我代佢送比你

因為佢聽我講過你囡囡腸胃有d問題
佢叫我比一盒你試下^^

如果你囡囡岩食
佢會再送出2盒比你

同埋有一個媽媽 送出玩具比你囡囡
但係我要星期3先可以同佢交收
...

別墅

因為新的家中沒有上網,所以我不能上bk,非常感謝miriam同池媽媽近日既幫忙,亦好多謝各bk媽媽送贈物品給我同茵茵,我同茵茵好多大家既幫忙~~~

首頁

尾頁

跳至