親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

fatmth 發表於 14-4-14 09:53
omg.......2個鐘,

嘩...ots 搞乜呀 ?

我北海道幾次 ots, 全部 20 mins 內搞掂.

珍珠宮

真係放唔落行李, 可能要行李放上大脾, 又或者 drop off d 無謂野在酒店, 最後一天先拿.

複式洋房

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-4-13+04:

原帖由 fatmth 於 14-04-14 發表
您book 3日 24000円, 幾平喎!

我book暑假去, 已有40%早割, 都要 49,384円 (5日)
我都係暑假去,租6日車,基本料金都係Yen39,648, 加埋其他共Yen 50,626咋,點解你咁貴?

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

youhello507 發表於 14-4-14 10:21

北海道ots 好有效率

我之前去北海道係跟團, 因冬天, 唔敢自駕

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

youhello507 發表於 14-4-14 10:23
真係放唔落行李, 可能要行李放上大脾, 又或者 drop off d 無謂野在酒店, 最後一天先拿. ...

yes, 我地都有諗過帶旅行袋放大脾, 都係另一方法. thx

珍珠宮

AngusBB 發表於 14-4-14 11:11
我都係暑假去,租6日車,基本料金都係Yen39,648, 加埋其他共Yen 50,626咋,點解你咁貴?

...

係囉! 早book 反而貴d, 我3月尾book 的.

剛再上web 睇, 同款車同時間, 竟然比之前平, 所以, 我cancel 之前booking, 再book 過.

基本料金 34,660 円 × 1 = 34,660円
免責補償料金 1,620 円 × 4 = 6,480円
安心パック 540 円 × 4 = 2,160円
WEB会員割引 -1,733 円 × 1 = -1,733円
-------------------------------
合計金額:41,567円

男爵府

fatmth 發表於 14-4-14 09:53
omg.......2個鐘,
我都book咗壺川攞車,點解要咁耐啲?

珍珠宮

fatmth 發表於 14-4-14 11:43
yes, 我地都有諗過帶旅行袋放大脾, 都係另一方法. thx

其實我有諗過第一天酒店唔遠, 可以走兩轉, 先將大件行李放在酒店先.

複式洋房

回覆:請教沖繩8人行租8人車-行李問題

8月中未有得book車住?

珍珠宮

carpisam 發表於 14-4-14 11:56
我都book咗壺川攞車,點解要咁耐啲?

係"chickenwing2006" 報料, 詳情要問佢先知.

希望暑假去時, 唔好攪太耐.

珍珠宮

youhello507 發表於 14-4-14 12:05
其實我有諗過第一天酒店唔遠, 可以走兩轉, 先將大件行李放在酒店先.

如酒店唔遠, 走兩轉都方便.

可惜.........................我book咗既酒店距離好遠, 走唔到2轉. (住返舊年覺得好住既 Mercure & ANA Manza)

珍珠宮

mayleung814 發表於 14-4-14 13:58
8月中未有得book車住?

要4月尾至5月頭先有得book

大宅

回覆:fatmth 的帖子

I been there last October with 5 adult and 2 kids. The 8 ppl one from Toyota Alfred is ok.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-4-13+04:

您book 3日 24000円, 幾平喎!

我book暑假去, 已有40%早割, 都要 49,384円 (5日)
係呀,個次三月 big promo 日文版 book $24000 三日 wb class

加埋 $540 x 3 天 @ 安心保 $1620,

另外 5 天 wifi $2000 = total $27620

珍珠宮

chickenwing2006 發表於 14-4-14 16:36
係呀,個次三月 big promo 日文版 book $24000 三日 wb class

加埋 $540 x 3 天 @ 安心 ...

可惜, 暑假期間冇得平.

您不用買"免責補償料金" ?? 只買"安心保"?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+14-4-14+16:

可惜, 暑假期間冇得平.

您不用買"免責補償料金" ?? 只買"安心保"?
我 $24000 已經埋,你 see see

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:請教沖繩8人行租8人車-行李問題

$24000 我譯左英文

複式洋房

要4月尾至5月頭先有得book
唔該曬!

珍珠宮

chickenwing2006 發表於 14-4-14 17:58
我 $24000 已經埋,你 see see

淡季promo 真係抵.

想請問wb class 中排坐位可否向後移? 因想在中排都放行李 (20吋x2) , 您覺得可以嗎? thanks again.

珍珠宮

2Ds 發表於 14-4-11 23:41
請問在ots租八人車,幾錢呢?

淡季平d, 旺季貴d

首頁

尾頁

跳至