跳至

首頁

尾頁

大宅

幼兒濳能訓練課程(灣仔)

請 babycys 速速與我聯絡.

大宅

回覆 #1 tanton3399 的文章

Thank you tanton3399. See you later in the play group.

大宅

Yes, look forward to meeting you in the playgroup. 請各位媽咪記得要盡快寄出表格同支票呀!:)

[ 本文章最後由 tanton3399 於 07-11-29 09:28 編輯 ]

大宅

係呢, 灣仔組的報名情況如何呀,
係咪頭號籌呀, 你好似話個日好早去呀!

http:/myblog.yahoo.com.hk/cory-cory

大宅

好媽媽勳章

原文章由 tanton3399 於 07-11-29 09:27 發表
Yes, look forward to meeting you in the playgroup. 請各位媽咪記得要盡快寄出表格同支票呀!:)

Dear Tanton,

我今朝已經寄咗form & cheque 喇....
million thanks to YOU & your 62

大宅

Dear Tanton3399,
I mail the check & forms today. Once again, thanks for your arrangement!! I heard the queue was very long yesterday.

別墅

好媽媽勳章

我都寄出左forms同check啦, 真係唔該晒tanton3399, 要一早去排隊。
各位灣仔區的組員:到時見啦 !!! (好期待...)

子爵府

仲有無位呀?

別墅

好媽媽勳章

我地依班仲有無位我就唔知,不過依度有喎 -->
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1217885&extra=page%3D1

原文章由 蜜蜂仔 於 07-11-29 15:50 發表
仲有無位呀?

別墅

Thank you so much for the arrangement. I will send the form and cheque tmr. See U soon.

大宅

Cory,
不至於頭號籌, 灣仔星期六第一班已經俾人mark左, 我地只mark到第二班. 希望所有組員生生性性,嗱嗱林寄出表格同支票. TST 得唔得呀?

大宅

原文章由 tanton3399 於 07-11-30 13:30 發表
Cory,
不至於頭號籌, 灣仔星期六第一班已經俾人mark左, 我地只mark到第二班. 希望所有組員生生性性,嗱嗱林寄出表格同支票. TST 得唔得呀?

OK呀,無問題呀!

http:/myblog.yahoo.com.hk/cory-cory

大宅

That's good. 希望個課程好玩啦!

別墅

好媽媽勳章

tanton3399,

知唔知幾時先有進一步消息知道o唔ok呀? 定係就等開課嫁啦? :lol:

原文章由 tanton3399 於 07-11-30 15:37 發表
That's good. 希望個課程好玩啦!

大宅

我已經打曬電話聯絡所有組員,應該所有組員都寄出/遞交了表格同支票,我今日打左電話俾基督教服務處,佢地話仲拆緊信,confirm唔到我我地個組齊未,但係佢話唔齊會通知我. 另外,根據佢地既程序: 被取錄者將於2007年12月20日前接獲通知,每位參加家長必須出席2008年1月21日至25日其中一個晚上於尖沙咀加連威老道33號4樓舉行之「家長及導師會議」,目的是讓家長與導師會面,分享孩子或家長資料和輔助孩子投入活動的技巧。

我一有進一步消息, 就會通知大家.

大宅

好媽媽勳章

各位灣仔班mami,

我已經收到確認信喇...
2 月16 日 3:45 - 4:45 開始上第一班.....
導師班則係1 月17 日星期四 晚上8:45 - 10:00响尖沙咀
仲有無mami收到信呀.....
大家嘅導師班係味同一日架....

原文章由 tanton3399 於 07-12-3 14:30 發表
我已經打曬電話聯絡所有組員,應該所有組員都寄出/遞交了表格同支票,我今日打左電話俾基督教服務處,佢地話仲拆緊信,confirm唔到我我地個組齊未,但係佢話唔齊會通知我. 另外,根據佢地既程序: 被取錄者將於2007年12月20 ...

子爵府

我都收到信喇, 有無人同我一樣係join kwun tong 17/2/08 星期日 下午五點!!

大宅

好媽媽勳章

蜜蜂仔,

觀塘組响另一邊

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1153443&extra=page%3D1&page=16

原文章由 蜜蜂仔 於 07-12-28 09:32 發表
我都收到信喇, 有無人同我一樣係join kwun tong 17/2/08 星期日 下午五點!!

大宅

好媽媽勳章

各灣仔組媽咪,

你地有無睇基督教服務處寄嚟份期刊呀....
3 月頭要報下一期喇....仲加咗價要成$1850呀...
灣仔嘅地點仲要改咗去間咩日間護理中心呀....
我老公覺得好似唔多好...好似平日會有唔少復康人士出入....怕多d菌囉....大家點睇呀....第一期上得兩堂就要決定報唔報下期...
好似好快咁喎...

首頁

尾頁

跳至