自由講場

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆:旅行靈異事件

又留。。。。

男爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

留毛

男爵府

水晶宮

豬腳加疆

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

8 留毛

水晶宮

BK Milk勳章

別墅

回覆:Iren208 的帖子

當晚我發左個夢,我而家都好記得架!夢入面我地五個去左個地方,嗰度好多煙,好多人喺度燒野,有一班著左泰服嘅女人播住啲泰歌喺度跳舞,其中一個眼神好兇好惡咁望住我地,夢入面我好驚,呀Y企我前面,我推佢,叫佢望下,但佢個人好呆推都唔郁,其他人都好似冇咩反應,之後有個啲頭髮扎到好高嘅女人行過黎,有啲似道士咁嘅!佢同我講(講廣東話):佢唔想你地喺度呀,你帶埋你啲朋友走啦!但佢樣係冇野嘅,但跳舞個女人眼神好得人驚,眼有啲紅嘅,一直都望住我地!之後我嚇醒左,原來我成身出哂汗!

tsung    發表於 14-7-10 12:55

珍珠宮

引用:當晚我發左個夢,我而家都好記得架!夢入面

原帖由 Iren208 於 14-07-10 發表
當晚我發左個夢,我而家都好記得架!夢入面我地五個去左個地方,嗰度好多煙,好多人喺度燒野,有一班著左泰 ...
跟住點呀............好心急

大宅

留毛

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇👀

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

別墅

一醒左我個頭好痛,加上覺得房有人望住,我個刻真係好驚,但我喺心哄自己,太攰發惡夢啫,主保佑我地!但我好攰好眼訓,因明天又要早起身,諗住快啲訓返,但係咁覺得有人望住,我就將被冚過頭訓,我兩手揸住被放在頭上,即係手背向上,突然個頭極痛(係一冚被就發生嘅事),耳邊有啲vv聲,之後我成身郁唔到,我想大叫但出唔到聲,但我知隻眼開到,我即刻合到好實,因為我驚張被突然拉開,之後我真係好驚我心不停唸天主經,求神幫我趕走魔鬼,我以前一有呢個情況我都係咁做,好快冇事!但今次唔同,因我頸有個佛牌,我心突然諗起,既然我信天主但帶佛牌即係唔信天主,但我都喺心入面大叫,主呀,求你幫我,我真係好驚!突然。。。

複式洋房

等!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

民房

跟住呢...

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

留毛~

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

留尾一條

首頁
12345...19

尾頁