自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:viviencwc 的帖子

同意

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

回覆:今晚吾淑吾食

唔覺有問題,生離死别人之常情,投放咁多資源落去,一cut要cut好多集,有難度!
粵語長片成日做,十個有八個已唔响度,又有問題?另外一個角度,係尊敬,係廚神最後上電視作品!
冷靜D啦香港人,乜都睇唔過眼幾時得黎老?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:呢D+都係佢風光的一面,+佢真係有天份,+播出

原帖由 viviencwc 於 14-07-20 發表
呢D 都係佢風光的一面, 佢真係有天份, 播出來都係一份肯定!

珍珠宮

畀面勳章

引用:無錯!當年Michael jackson死夠將佢個\\\"演

原帖由 kkuen1992 於 14-07-20 發表
無錯!當年Michael jackson死夠將佢個"演唱會"係戲院上映啦,個個仲仆到去睇,而家又扮有人性,多餘!

...
同意 其實自殺都係因為個人問題,咁呀b煮野的確係有天份,既然拍左咪當懷緬一吓囉

大宅

回覆:今晚吾淑吾食

H K J C有責任,賭馬、六合x、收入不足,加賭波,而理由太多非法賭池,不如正規化,合法化多了人接觸,雖有防止病態賭徒基金運作,但新入賭徒多了,社會風氣變得入家入户,容易接受賭,賭得再大,又要去赌外圍……生生不息。

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至