親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆 huisylvia 的帖子

如果只玩一次:你要買一張票(1luge+1skyrider)及一張doubling(1ride with adult +1skyrider)

huisylvia  thx  發表於 14-8-2 19:20

大宅

如果要買family票, 係唔係一定要現場買?

chan803  應該要在現場買.  發表於 14-8-7 17:37

子爵府

兩大兩小(8歲及5歲)
買10-ride family ticket + 4-ride doubling (sgd3/ride)

我只可以享受到2次,
大仔 & 老公+細仔玩左4次, 2個小朋友都話唔夠喉要encore

子爵府

Family 4 Rides 其實可唔可以 4個大人1個小朋友 咁玩?

個小朋友就買DOUBLING??

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

organizer 發表於 14-8-7 17:06
Family 4 Rides 其實可唔可以 4個大人1個小朋友 咁玩?

個小朋友就買DOUBLING??

Family 最多只包兩個大人 (16歲或以上)

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果我細仔未6歲但已過110cm, 可以ride alone 嗎?

另外大女7歳, 仲可以用doubling同大人一齊玩嗎?

子爵府

回覆 chan803 的帖子

OH...THX~~~
咁...想問如果4個大人一個小朋友玩doubling 既話, 點買先抵?

同埋如果小朋友係座 doubling 既話呢, 咪要額外買張skyride 上山??....

DebuPegg  doubling 包埋上山 skyride  發表於 14-8-7 17:44

翡翠宮

Lqueenie 發表於 14-8-7 17:10
如果我細仔未6歲但已過110cm, 可以ride alone 嗎?

另外大女7歳, 仲可以用doubling同大人一齊玩嗎? ...
1) 佢個FAQ 無呢個 case, 我估得掛, 最好 email 去問問佢...
2) 7歲應該要當一次, 唔係 doubling.. (見28#)...即係咁樣玩佢會當兩次...

翡翠宮

organizer 發表於 14-8-7 17:14

OH...THX~~~
doubling 應該係包埋跟大人坐 skyride 的...

翡翠宮

organizer 發表於 14-8-7 17:14

OH...THX~~~
咁...想問如果4個大人一個小朋友玩doubling 既話, 點買先抵?
如果諗住只玩一次, 可以經 agency 買 S$10/per ride per person
如果諗住玩多過一次, 可以去到買 呢 D:

Three Luge & Skyrides

S$23 / Person

Five Luge & Skyrides

S$33 / Person

小朋友 doubling 咪每次俾 S$3...

http://www.skylineluge.com/luge-singapore/luge-sentosa-prices/

http://www.skylineluge.com/luge-singapore/Singapore_Questions/

翡翠宮

DebuPegg 發表於 14-8-7 16:42
兩大兩小(8歲及5歲)
買10-ride family ticket + 4-ride doubling (sgd3/ride)
唔追加一個 Four ride family pass? (你用返兩次, 另外兩次佢地三仔爺自己搞掂佢)

DebuPegg   good idea  發表於 14-8-7 17:48

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

chan803 發表於 14-8-7 17:16
1) 佢個FAQ 無呢個 case, 我估得掛, 最好 email 去問問佢...
2) 7歲應該要當一次, 唔係 doubling.. (見28#) ...
問左, 細仔冇得rider alone, 但我地可以買4 rides family pass +4 doublings, 2大2小各玩2次, 咁抵好多

翡翠宮

Lqueenie 發表於 14-8-7 17:44
問左, 細仔冇得rider alone, 但我地可以買4 rides family pass +4 doublings, 2大2小各玩2次, 咁抵好多 ...
佢答得好快喎
大果個唔敢一個人玩呀

大宅

引用:+本帖最後由+carolyktong+於+14-7-30+23:31

原帖由 carolyktong 於 14-07-30 發表

Luge & Skyride combo
咁如果我一家三口,我自己玩一次,
老公同仔仔一齊玩兩次
買4 ride family pass係咪會淨左一次山?

珍珠宮

chan803 發表於 14-8-7 17:49
佢答得好快喎
大果個唔敢一個人玩呀
係, 超快.... 家姐仔應該會驚, 細佬仔就應該想自己玩

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+carolyktong+於+14-07-30+發

原帖由 lovelymbbb 於 14-08-07 發表
老公同仔仔一齊玩兩次
咁咪你Or你老公玩多次

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+carolyktong+於+14-07-30+發

老公同仔仔一齊玩兩次
又或者買多個 single ride 畀你老公及囝囝一齊玩多次

大宅

引用:Quote:organizer+發表於+14-8-7+17:14+回覆

原帖由 chan803 於 14-08-07 發表
如果諗住只玩一次, 可以經 agency 買 S$10/per ride per person
如果諗住玩多過一次, 可以去到買 呢 D:
Three Luge & Skyrides S$23 / Person
是否要同一個人到
可否我玩一次,老公兩次?

大宅

引用:Quote:原帖由+lovelymbbb+於+14-08-07+發表

原帖由 chan803 於 14-08-07 發表
又或者買多個 single ride 畀你老公及囝囝一齊玩多次
我仔得5歲
佢係咪加S3 就可以同爸爸一齊坐?

其實我想自己玩一次
比佢兩仔爺一齊玩兩次

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+chan803+於+14-08-07+發表如

Three Luge & Skyrides S$23 / Person
是否要同一個人到
可否我玩一次,老公兩次?
應該唔得

首頁
12345...7

尾頁

跳至