夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

王國長老

王國長老

yst424:

雖然我不嬲唔主張「踢竇」, 但睇到妳去到咁盡又感到痛快

妳好有guts!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

如果你c6喺沖涼嗰時先講tel,咁你咪擺個錄音機喺廁所,再唔係就擺度成屋都係,你一定可以錄到證據証明佢同條女有嘢,當然呢個方法係你唔咗愛佢,忍無可忍嘅時候先用啦!
如果你仲係好愛佢,咁你就一定要忍,忍屎忍尿都要忍,同佢搞番好d關係.....
男人唔肯認就算你同佢離婚,佢同炒到開花,佢都唔會認,所以你一定要有證據先好同佢開火,到時佢就無得唔認.....講真就算要離婚都要令佢返嚟身邊先再離婚,唔可以益咗個女人..
我係驅魔人媽媽

子爵府

你好勁wow~單人匹馬激鏟佢地~大快人心~

原文章由 yst424 於 07-12-21 15:31 發表
傻啦,我唔係激 我只係以前試過,我記得當時我個女都未夠歲半,我知佢地個竇係邊,雖然我入唔到去,我自己拖人匹馬上去踢竇,當然果陣我預左呢段感情要終結啦,我決定要為自己同個女討回一個公道,我去到果陣,係佢樓下捺i ...

大宅

原文章由 yst424 於 07-12-21 15:31 發表
傻啦,我唔係激 我只係以前試過,我記得當時我個女都未夠歲半,我知佢地個竇係邊,雖然我入唔到去,我自己拖人匹馬上去踢竇,當然果陣我預左呢段感情要終結啦,我決定要為自己同個女討回一個公道,我去到果陣,係佢樓下捺i ...

鬧得好呀 真係大快人心~
唔係d9男女成日以為做錯事無後果,受害者就要顧全顏面,忍氣吞聲,好似變咗自己唔啱咁,係要畀d顏色d衰人睇下~

翡翠宮

原文章由 mysukihk 於 07-12-21 10:35 發表
我知道佢條女的電話,我唔知打唔打去罵佢好???
我真係唔知点做好:-( :-( :-(

打! 用133 乜都唔駛講,淨係俾BB喊聲佢聽就得。

大宅

我唔知條女個電話, 但係我有佢張相, 我將張相post左出黎

原文章由 canies 於 07-12-22 00:00 發表

打! 用133 乜都唔駛講,淨係俾BB喊聲佢聽就得。

大宅

edea, 豆丁 & mkt, 你地好

我其實係一個好易衝動既人,依家已經平以前好左好多,我承認我EQ真係好低,如果有事發生左而影響到我,令到我/我同個女唔開心既話,我唔會主張去忍氣吞聲,即使自己當初去到咁盡,係因為我清楚知道,自己唔會再同呢隻9公一齊,佢返轉頭,我亦都唔會比機會佢,咁既然係咁,我仲需要顧咩大局,我只係顧住自己同個女既感受咪得囉,9男女,駛咩理佢地咁多,我果陣雖然將近失業,但係我唔會因為咁樣而忍受被曾經視為最親既人去傷害我地,衰D講句,我忍屎忍尿都唔會忍佢地囉,我唔會做小女人,唔會為左頭家吞聲忍氣,因為呢D日子會過得唔開心,長痛不如短痛,反正我都清醒左,知道呢段感情都無可挽救既餘地,我EQ雖然低,但係我都係一個人,佢要面,我都要面,我唔要佢地做錯事而將呢個責任推落我身上,我都有尊嚴既,佢咁要面,我咪去個私竇度,當住佢地d街坊面前,一次過比晒佢地囉,等人地知道有對9男女住幾座幾樓姓咩名咩,我好大方架,將佢地d野公諸於世,曾經一場夫妻,我算比足面佢/佢地,仲比到咁盡添 去踢竇之前,我都有d唔開心架,但係當踢完竇之後,個人真係輕鬆晒,雖然我知道之後既路好難行,又就快失業.....不過少左呢個咁大既煩悶,成個人真係唔同d,起碼唔駛再為呢d9男女傷心,放下心頭最大既包伏....

原文章由 mkt 於 07-12-21 23:42 發表

鬧得好呀 真係大快人心~
唔係d9男女成日以為做錯事無後果,受害者就要顧全顏面,忍氣吞聲,好似變咗自己唔啱咁,係要畀d顏色d衰人睇下~

[ 本文章最後由 yst424 於 07-12-22 10:22 編輯 ]

大宅

兩年前我都曾經有一經歷. 早前已懷疑c6有景轟, 半夜我瞓左打俾個女人, 星期六日又唔陪我, 奈何佢死口唔認, 又話個女人當佢阿哥, 一有事就搵佢...我好唔開心, 但我都睇定d先算. 點知結完婚第晚, 個女人打俾我, 話c6唔捨得佢, 唔肯放手, 扮晒可憐. 我死扮堅強(個心其實跳得勁快)勸番佢, c6真係想同你一齊早就飛左我啦, 仲要同我結婚? 佢玩你炸, 醒下啦...
個c6返到屋企, 我好冷靜話個女人頭先打來, 表明好恨同你一齊, 你快走啦! 搬去同佢住啦! 我唔要你啦! 你呢對痂男怨女唔好阻我時間, 咁難捨難離不如明正言順一齊啦~~
後來c6跪地認錯, 又搬埋屋...so far依家好痴家...我覺得如果你想老公返回你身邊, 博一鋪, 要諗d好嘅方法, 不斷發癲只會做就左第三者, 令佢地變成受害人. 千萬唔好打俾第三者呀...輸人都唔好輸陣...姊妹要記住!

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

yst424

我路過
其實我都唔主張有事攪大佢
你真係勁
EQ唔EQ都緊要
好大快人心
我比100個叻你
你生活如何?

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

100% AGREE

千萬唔好打俾第三者呀...輸人都唔好輸陣...姊妹要記住!

原文章由 yickyick 於 07-12-22 10:45 發表
兩年前我都曾經有一經歷. 早前已懷疑c6有景轟, 半夜我瞓左打俾個女人, 星期六日又唔陪我, 奈何佢死口唔認, 又話個女人當佢阿哥, 一有事就搵佢...我好唔開心, 但我都睇定d先算. 點知結完婚第晚, 個女人打俾我, 話c6唔 ...

民房

原文章由 1123cat 於 07-12-21 11:42 發表

我隻c6同你c6講嘅嘢,,,,(一樣)
問佢,,(短信朋友)
鬧個女人,,,(女人都話..短信朋友)
個女人,,(即轉電話号碼!三次)
c6(成日删除短信)
我之後上綱睇電話單,先知道! ...

我0個件都係...
d男人來來去去都係咁react~~

別墅

yst424;
你好晒利呀,换轉係我我就無甘大勇氣啦!!
大快人心!!
你要活得開心d,d甘的臭男人唔使恨!!

大宅

同個女人攤牌,俾一百萬我,賣左個男人俾你,我用完啦,佢無用:tongue: :tongue:
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

大宅

同第三者攤牌都要好有勇氣先得,但記住無論如何,一定要忍,忍,忍!!!!!唔好一開始就鬧人,一來佢會反抗,二來會令你大失方寸,就只會喊,人地就算係唔想同你老公發展,都會因為報復你而做出或者講出一d令你好hurt...
記住,你係打去商量而唔係鬧交,鬧係無用ga!!
不過大前題都係你仲愛唔愛呢個人呀!!
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

大宅

我還愛他,但又何用,他選擇了她

原文章由 心銘媽咪 於 07-12-25 04:33 發表
同第三者攤牌都要好有勇氣先得,但記住無論如何,一定要忍,忍,忍!!!!!唔好一開始就鬧人,一來佢會反抗,二來會令你大失方寸,就只會喊,人地就算係唔想同你老公發展,都會因為報復你而做出或者講出一d令你好hurt...
記住,你 ...

禁止訪問

男爵府

原文章由 yst424 於 07-12-22 10:18 發表
edea, 豆丁 & mkt, 你地好

我其實係一個好易衝動既人,依家已經平以前好左好多,我承認我EQ真係好低,如果有事發生左而影響到我,令到我/我同個女唔開心既話,我唔會主張去忍氣吞聲,即使自己當初去到咁盡,係因為我清楚知 ...

嘩!yst424,你真係好勁呀!

別墅

但係如果第三者唔知個c6結咗婚重有個大咗肚既老婆, 咁話唔話比個女人知呢?

原文章由 purplewan 於 08-1-6 13:07 發表

good!!!!!!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #12 yst424 的文章

我覺得千萬唔好打比第三者, 費事攪到自己降格!!! 係佢唔知醜搶人的,唔好同佢地一般見識.....

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至