夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 mgoii 於 08-1-23 15:13 發表

仲答佢咁多咩, 到時又話我講野黑人憎, 講野有骨架喇,
唔係未試過, 到頭來反而錯果個係我呀, 佢係咁講架

嘻嘻~又係佢話去死先既...
你已經俾你老公食哂...點都係你錯...
唔緊要啦,每個人都有方法對附自己老公...
上黎發洩下,唔好傷感情就OK啦~

翡翠宮

:lol :lol :lol :lol 咁報左仇囉無事啦:lol :lol :lol :lol
原文章由 mgoii 於 08-1-22 23:03 發表
老公話今日返工好辛苦, 叫我同佢按摩,
期間, 我一路按一路同佢傾計,
本來好地地, 但我問佢: 老公, 情人節去邊呀?
佢居然話: 去死呀!
嘩... 我打個 '突' 乜咁答人架
我好嬲呀, ...

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

AGREE AGREE AGREE AGREE AGREE :;pppp: :;pppp: :;pppp:

[/quote]原文章由 my17223 於 08-1-23 15:05 發表
返到屋企又係扮冇嘢,
即係想講:-- 個個男人都覺得自己冇錯, 只係話我哋小氣...
--
佢哋覺得"主動"同你講嘢已經係道咗歉....
[/quote]

複式洋房

佢剛剛返到黎屋企喇, 一入屋係咁望住我, 而我就明知佢望住我都唔理佢, 由得佢, 唔彩佢, 佢而家死死氣走左去沖涼...

睇下一陣佢點先..

複式洋房

佢沖完涼出黎, 我都依然唔理佢, 照上網, 佢就遞零食比我, 唉...又係咁喇, 扮無事發生, 我梗係唔食啦...:tongue:

跟住我同佢講: 我無買餸喎!
佢答我話: 哦! 無買咪無買囉.... (語氣平淡)

跟住同而家都無講過野 唉...睇黎佢唔會同我道歉啦, 唔開心! 剛剛知道弟婦話要生BB呀, 仲話就算年尾生唔到都應該出年年頭生架喇, 而我就心急到C, 隻C6就懶懶閒, 年中就要去瑪麗睇不育啦, 佢都仲唔死去拎D精精去驗, 都唔知佢係咪真係想生架

煩煩, 好煩!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘻....俾我就答佢:
哇, 情人節一齊徇 情咁浪漫呀?!

首頁

尾頁

跳至