想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我已錯過day 12 , 不過昨天(day 14) 已經dodo,明天再睇醫生,
我想問之後再check會唔會仲有下線,因今日day 15仲見到好淺好淺下線.

pooh2005

原文章由 miffymiffy 於 08-2-29 07:51 發表

你照係day 12 + 14dodo, 另醫生建議日子都dodo

民房

原文章由 miffymiffy 於 08-2-29 21:55 發表

OK 你果邊可能都有排卵條買, 不過就唔一定係大衛牌囉, 可能係外國牌子咁.

Thank You﹐已經收到你的email了。
我會到藥房找找看﹐恕我會再次麻煩你

大宅

miffymiffy
想問其實D仔排卵試紙係驗尿液中既咩野架?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 卡樂B薯片 於 08-3-1 00:41 發表
miffymiffy
想問其實D仔排卵試紙係驗尿液中既咩野架?

女性每個月經周期, 尿液中既 黃體生成激素 (LH)值 會係排卵前24-48小時內出現高峰值, D仔排卵條係測出LH 峰值的出現, 預知排卵日期.

複式洋房

我想知大衛排卵條是不是一定要隔10分鐘咁耐條線先會出現呢?(會唔會LH值高就快D呢?)因為其他曼x敦那些驗孕棒,係差不多1分鐘已有結果喎!仲有條檢側線是不是會顯示在大衛綠色花下面呢?(即係如有線,兩條線會夾住個大衛標韱呢?唔該!

洋房

Hi Bebegirl?

You have tried other brand, so is D's brand good and accurate when comparing to other brand?

Thanks

原文章由 bebegirl 於 08-3-1 17:26 發表
我想知大衛排卵條是不是一定要隔10分鐘咁耐條線先會出現呢?(會唔會LH值高就快D呢?)因為其他曼x敦那些驗孕棒,係差不多1分鐘已有結果喎!仲有條檢側線是不是會顯示在大衛綠色花下面呢?(即係如有線,兩條線會夾住個大衛標韱呢?唔 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 bebegirl 於 08-3-1 17:26 發表
我想知大衛排卵條是不是一定要隔10分鐘咁耐條線先會出現呢?(會唔會LH值高就快D呢?)因為其他曼x敦那些驗孕棒,係差不多1分鐘已有結果喎!仲有條檢側線是不是會顯示在大衛綠色花下面呢?(即係如有線,兩條線會夾住個大衛標韱呢?唔 ...

係, 一定要等10-20分鐘. 花上面條對照線一浸完就好快有, 但花下同白色膠片之間果條會比較慢.

首頁

尾頁

跳至